Aselinaannesi Ealisya Muzla karıştırıp veriyorum avokadoyu Bazen yoğurt avokado ruşeymin olarak veriyorum bazen de bebek irmigini haşliyorum içine muz avokado birazcık pekmezle . Avokadoyu kestikten sonra diğer yarısına limon sürüp saklama kutusuna koyuyorum kararma falan yapmıyor ilk günkü gibi taze kalıyor
Koalamm Ealisya Sert bir meyve onu elma armut meyve olan sepete koyunuz ve yumuşuyor yada rendeleyin pişirin çok acelem var yedirmem lazım derseniz Yoğurtla ,sade bir şekilde pekmezle , omletle veyada diğer meyveler le karıştırarak ☆
Ealisya Koalamm benim aldığım olgun yumuşacık pekmez le verdim bide ceviz koydum br sonrakinde yaparım çekirdeğini atmak istemedim çimlendircem .
1ana1evlat Ealisya omlet yapabilirsin muzla karıştırabilirsin ara öğün olarak labneyle karıştırabilirsin muz yoğurt irmik böyle de verebilirsiniz
Koalamm Ealisya Banada odunsu avokado denk geldiği için malum bu yöntemi deniyorum sizinkide sert sandım 🙄
Alpertunga Ealisya önce sertse kese kağıdı içerisine elma ile koyun yaklaşık 2 gün sonra yumuşar. Yumuşadıktan sonra çeyrek avokado yarım muz ve biraz ceviz ile püre harika oluyor. Kendim bile kahvaltıda onu yemeye başladım. Bu arada kalan avokadoyu kabuğu atmadan üstüne koyup streçleyebilirsiniz. Bu halde buzlukta bir ay kalıyor. Hepsi aynı gün tüketilmeli