Ealisya 14 aylık kızım için aldm ama pek tüketmediğimiz için nasıl verecem bilmiyorum tarif bilen varsa yardımcı olur musunuz
MinikOsman Ealisya avakado bir meyve canım diğer meyveler gibi yalnız da verebilirsin bebeğine ezerek muzla karıştırarak tatlandırıp da verebilirsin yada pekmezle de tatlandırabilirsin. Biraz tatsız bi meyve bebeğinin ağız tadına göre davran canım 🤗
Snmtt Ealisya püre yapıp limon çok az karabiber tuz ve zeytinyağıyla karıştırıyorum. Peynirle çok yakışıyor.
zynpzumra12 Ealisya muhallebi yapıp içine koyuyorum muz pekmez ceviz vs.ilave ederek pankek yapıyorum bazen muzla ezip yediriyorum herseye koyabilirsin bazen yogurduna bile koyduğum oluyor tek başına tatsız baska meyvelerle yada pekmez bal vs.tatlandirirsan daha çok sever
ezgiylmz33 Ben çiğ patasesi rendeliyorum avokadoyu ezip yumurta sarısı(siz tabi tamamını kullanabilirsiniz 14 ay için)peynir altı suyu ruşeym,çok az karbonat ve yulaf unu hepsini karıştırıp pankek yapıyorum kahvaltı için severek tüketiyor 9 aylık oğlum
Flamingom Ealisya guacamole yapıyorum ailecek yiyoruz kızarmış ekmekle. Ekşi mayalı en güzeli limon alerji yoksa soğan sarımsak tozu( naturelka )toz en güzeli kıvam tat acısından tuz karabiber toz biber kimyon maydanoz şimdi en güzel cinsinin sezonu 😍
Portakal Ealisya öncelikle avakodonuz olgun mu ona bakın 😊 yumuşacık olması lazım ben ilk aldığımda sertti haliyle tatsız kızım yememişti sonradan öğrendim 😊
Gocicim Ealisya ben hergun alti aydan beri veriorum ekletiorum disarda bi kac avakadola beraber sonra yarisini yogurduna katiorum veriorum arada meyve puresine katiorum ole sade veriorum her turlu yiyir kahvaltia da katabilirsiniz
sedos23 Ealisya avokado yumuşayınca çatalla ez tatlı olsun dersen azcık bal ve muzla karıştır veya çok az limon zeytin yağı koyabilirsin
Busraata Ealisya muzla karıştırıp yedirebilirsin,ama önce soyup bir dilim eline versen tanısa ne oldugunu daha iyi olur bence