Mommy_Bird wafflee_42 Minnossareannesi Maybeoneday jap ya içim rahatladı şimdi bende korkuyordum bişey mi var acaba diye 😂🥰
Asiasmom Mommy_Bird bi dönem yapıyorlar onu. Yapma diyip engellerseniz daha çok yapıyorlar. Ben o esnada aa bak burda ne var diye eline bişey veriyordum. Unuttu sonra. Sonra yerini burun karıştırma aldı bi dönem ona taktı aynı şekilde davrandım zamanla onuda unuttu
Ask2 Mommy_Bird ay bu aylarda hep mi aynı olurlar bizdede öyle yapma kızım diyorum koltugun arkasına gecip yapıyo😂😂😂
Birkizbiroglan Mommy_Bird o aylarda benim oğlum da yapıyordu, ilgisini dağıttım yada onu farketmemis gibi davrandım. Bı sure sonra geçti. Dönemsel bir durum olabilir
Bng Mommy_Bird kızım 11 aylık olmak üzere. 2 gündür elini bileğine kadar sokup kendini ya kusturuyor ya da öğürtüyor.sabah akşam ,yemekte,durduk yere.insanı korkutuyor
Melek-3434 Mommy_Bird 6 buçuk aylık oğlum son günlerde daha çok yapmaya başladı iki parmağını boğazına kadar sokuyo öğürüyo gözleri yaşarıyo kızarıyor öğürdüğü için ama yapıyor yapma annecim diyorum sesleniyorum elimle müdahale edersem daha çok yapar diye korkuyorum ne yapsam
Miray-09 Mommy_Bird oğlum 13 ay 4 günlük ve aynısını yapar hemde aylardır normal bence yani dişi ağrıyorsa kaşımaya çalışıyordur kaşırken midesi bulanıyordur diye düşünürüm