Civcivimm_ Etrafım dakiler bebegimin gevşek olduğunu söylüyor daha küçük 38 günlük nie boyle diyorlar 🤦♀️
Pamuk_seker Civcivimm_ o ne demek ya gevsek ne demek etimi kendimi nesi neresi Iyi onlar gibi yavsak degil manyaklastirlar iyice valla 😀
Pamukkiz Civcivimm_ 38 günluk bebek ne kadar hareketli olabilir ki . Annesi sen etrafa cok fazla takılma bebişini takip et inşallah saglıklıdır 🤲🏻
Pamuk_seker Pamukkiz ilk defa duydum öyle olsa bile yaklaşımlari oldukca sacma bana deseler ayvayı yediler valla🤭
Civcivimm_ Mommyy70 kuzenimin bebegiyle kıyaslıyorlar olduğu gibi bebegim kendini bırakıyormus ona göre
Balkizlarim Mommyy70 sma hastalığı olsada böyle konusulmaz edep yahu gevşek ne demek kolay kolay ağzıma almam bide bebeğe asla almam ki daha. Hassas davranılması lazım diye düşünüyorum 👍
Tortilla_ Civcivimm_ Gevşek derken eti mi? Öyleyse Benim kızımın da eti yumuşaktı hala yumuşak. Mesela arkadaşımın bebeğinin eti sertti yani yumuşak değildi hala öyle. Bi sorun yok iki bebekte de
Pamukkiz Civcivimm_ herkese diyolar yalnız değilsin emin ol lohusasın sıkma canını tüm anneler bir sürü sacma şeyler duyuyo. Bebişine odaklan annesi kendini bilmez hadsiz insanları takmaya değmez.
Pamuk_seker Pamukkiz Allah akil versin valla ne diyim varsada annesi fark etmeyecekmi yada annesinden daha mi iyi bileceksin varsa Allahim olmasin tabiki de doktor bilgilendirme yapar ama su bos bos konusanlarin agzini yumusturmak istiyorum
Mommyy70 Civcivimm_ yaparlar canım yaparlar. Sma nin birçok belirtisi var dilleri sürekli ileri geri hareket eder. Ama seninki daha çok küçük
Mom070 Civcivimm_ Canım sma hastalığının belirtileri çok farklı motor becerileri zayıf oluyor yürüme ayakta durma yemek yiyememe nefes alma da zorluk gibi. Senin bebeğin de bu belirtiler yoksa istediklerini desinler.