Miraaayadeee Kaçıncı ayda oturmaya başlattınız acaba benim doktorum 6 aya kadar hiç bisey yapma dedi az bile olsa bakıyorum 6 aylıkken çoğu çocuk oturuyo ben 6 aylıkken başlasam kaç aylıkken oturur kafam çok karıştı 🤦♀️
Morfrenk Miraaayadeee biz 5iz bizim doktorumuz da oturmayın dedi ama dün Bi hemşire instagram da 5.ayında günde 5 10 dk oturtmaya başladığını, 6.ayda direk ekgıda verirken oturtursa alışık olmadığı için yediğini kusacağını söyledi. Bana da aşşşıırı mantıklı geldi çünkü emdikten sonra oturttuğumda kusuyor. Şuan 5 10 dk oturtmaya başladım alışsın
OncedenGurme Miraaayadeee 4 aylıkken dizde geriye yatık şekilde oturtmaya izin verdi. 5.5 aylıkken mama sandalyesi kullanmaya başladım yine geriye yatık halde. 6 aylıkken baktım mama sandalyesinde dik desteksiz oturuyor 😅
Uykusuzgeceler Miraaayadeee her çocuğun gelişi farklı, benim bebeğim 4 ay 9 günlül doktorumuz destekli oturtmaya başlayabilirsin dedi. Kucağımda filan oturuyorum. Ama çok değil arada. İsteemezse hemen bırakıyorum
KoalasMom Miraaayadeee 3. Ayı bittiğinde kucağımızda kısa kısa oturtuyorduk 5 ten sonra destekli oturtmaya başladık 6 aylık olacak destekli oturuyor
lalenurr966 Ben 6 aylıkken başladım oturtmaya, şu an 8 ay 12 günlük ve daha yeni yeni kendi kendine oturmaya çalışıyor. Keşke önceden oturtmaya başlasaydım diyorum ama tabi her çocuğun gelişimi farklı.
Miraaayadeee Morfrenk bende otursun diyorum ama korkuyorumda erken mi acaba yok kemiği batarmış yok huysuz olurmus
Miraaayadeee OncedenGurme ah bu annelik bilmemezlik ne zormus😃 ben öyle bacaklarıma koyuyorum kafasıyla kalkmaya calisiuo🤦♀️
Morfrenk Miraaayadeee kısa süreliden ne olur ki? Eğesi batar diceksin aaaaa kemik olur mu büyükler eğe der 😂😂😂😂🙈 abartı
Minnakbianne Miraaayadeee sanırım o kemik batması d vit. kullanılmayan zamanlarda oluyormuş. Şimdi bebeğim 3.5 aylık 4 aydan sonra kucakta yarı oturur pozisyonda tutacağım ben bebeğimi azar azar alışsın.
Miraaayadeee Morfrenk bana tak etti zaten onların lafları 😃 oturma derken nasıl oturttunuz acaba tam düz oturamazlar heralde
Miraaayadeee KoalasMom benimki oturturken kafasi hep asada garibim hiç oturmayınca denedim de simdi 😃
Minnakbianne Miraaayadeee bence de az az başlayabilirsiniz bir de sık sık yüzüstü bırakın boyun kasları güçlensin ☺️
Yenidennn Miraaayadeee 6. Ayda başladım oturtmaya 8 buçuk ayı falan bulmuştu desteksiz oturması şu an 9 buçuk aylık kendi oturabiliyor.
DogaLina Miraaayadeee bixim doktorumuzda 6 aydan once kesinlikle oturtma en ufacik sekilde bile demisti. oturtmadim. tam 6 aylik oldugunda ilk oturma deneyimini yasadi ve 6 ay 5 gunluktu desteksiz oturuyodu 🥰 inanilmaz hazirdi oturmaya. 7 aylik emekledi ardindan hemen 10 aylikken yuruyodu. doktorun ne dediyse dinle bence 🥰
zeynnep Miraaayadeee benimki 4 aylıkken falan az az kucagimda oturuyordu 6 aylıkken mama sandalyesine oturttum yere oturttum yanlarına destekle şimdi 8 aylık belki bir aya yakın kendisi oturuyor.