Busee04 ElifTGM benim annem kalemle etrafını çizerek okurdu bende oluyordu. Ama ne okuduğunu bilmiyorum
ElifTGM Mariposa evet böyle okuma ile ancak geçer başka türlü geçmez diyorlar bende bilemedim okunduğunu biliyordum ama en azından kremlede geçermi ki diye düşünüyorum. Etrafımızda kim okur ki onuda bilmiyorum
Mariposa ElifTGM bak duayı hatırladığım kadarını buldum internete yazınca çıktı hemen em ebremu diyordu çünkü https://imgyukle.com/i/NNLcfP
bicirik ElifTGM Geçmiş olsun benim bir arkadaşımda çıkmıştı vücudunu komple sarmıştı arkadaşın baya uzun sürdü geçmesi kremlerini düzenli kullandı.Okutacam duası varmış falan diyordu naptı bilmiyorum ama kremleri kullanırken azalmaya başlamıştı
Nik_mik_yok ElifTGM temre duasını okuyup, etrafını kalemle daire şeklinde cizin. Biz büyüklerimize yaptırırız ama kendiniz de yapabilirsiniz. Nette vardır temre duası
ElifTGM annediyebiri yokki malesef kimsemiz. Eşim kendisi devamlı abdestli namaz kılan biri kendi yapsada olur inşallah
Ebrusaylik Travazol deneyin benim kizimda vardi ocak aradik okutmak icin bende once travazol krem surdum okunmaya gerek kalmadi
Aslanmamy ElifTGM sıcak su ile duş almaması lazım beyaz süt gibi bir krem vardı adını unuttum büyük bir şişe gibi şeyin içindeydi onla nemlendiriliyor bir haftaya geçiyordu