Honeysudem Bebegıne kortızonlu krem kullandınız mı anneler gecti mi benım kızımın sırtında var el büyüklügünde kortızon kullanıyoruz neler düşünüyorsunuz
Damla29 Honeysudem 2. Günümüz yarın da kullanıp bırakıcaz geçti gbi bide 7 gün kullanıcaz baska bi krem
Havva2323 Honeysudem el büyüklüğü değildi ama kullandım sanırım 5 gün kullandık sonra nemlendirici losyon kullandık halâ kullanıyoruz
Babylove5 Honeysudem bephanthol sensiderm kullanıyorum kızımın yüzünde var bayağı hafifledi gecmek üzere neredeyse
KubrAyhanYigit Emin değilim ama kortizonlu krem 3 günden fazla kullanılmamalı diye biliyorum doktora danışın tabi
Gulcan2020sahra Çıktıkça kullanıyorum fazla kullanılmasını doktorda tavsiye etmiyor çıkan kısımlara mercimek boyutunda sürülmeli 3 gün kullanıp ara verilme daha sonra da çıkarsa tekrar ama tamamen geçirmiyo
Gulcan2020sahra Honeysudem bebeğim 7 aylık sadece yüz ve kafasında oluyo vücudunda olmadi kaşındıgi için tekrarlamıyordu zaten cilt doktoru alerjik rahatsızlık olduğu için egzama hemen gecen bir durum değil ben surup ve kaşıntı kremleri karışık kullandım bunu da çocuk doktorumuz önerdi şükür kaşıntısı falan kalmadı
Honeysudem Gulcan2020sahra banada mustela suyuna damlatılacak temizleme yagı al dedıler onu aldım hindistan ceviz yagı yaglıyorum
Havva2323 Honeysudem geçti geçti ama kızım sarışın o yüzden çok hassas teni kullanıyorum tekrarlamaması için
Ntsdaa Bizim tüm vücudumuzda vardı beş gün , daha sonrasında üç hafta boyunca haftada iki gün kullandık. Tamamen geçti derken yine yediğim bir şey dokundu ve tekrarladı…. onun dışında istisnasız her gün defalarca nemlendiriciyle nemlendirdim.
Honeysudem Babylove5 maşallahh ne güzel gecsinn yavrunuza Sağlık diger evlatlarımızada saglık sıhat versın geçsin bende Hindistan yagı deniyorum bakalm
Ntsdaa Honeysudem iki gündür tekrar çıkmaya başladı. Tahin yemiştim ona da alerjisi varmış sanırım. Sil baştan her şey başa döndük 😞😞
Ntsdaa Honeysudem yapıldı ama negatif çıktı hem deri hem kan testi. Sanırım yanıltıcı olabiliyormuş test