Css Pelinfeyza RabiaK canım dikkat et çift kat maskeyle emzir geçen hastaneye gittigimde 1 ay önce covid geçirmiş anneyle konuştum malesef çocuğunda bulaşmış 9 aylık mis
Seherliva29 RabiaK sürekli gözlemleyiniz yavrunuzu calpol verin çok huysuz olduğu zamanlarda çok geçmiş olsun sizede
RabiaK Seherliva29 gözlemliyorum canım ateş takibi yapıyorum hiç çıkmadı çok şükür inşallah çıkmazda öksürükle hapşırma var
tardis RabiaK benden ona değilde ondan bana geçti resmen. Hala çekiyorum daha yeni test oldum. Dipdibeyiz geçmezse saçma olurdu
WillyWonka RabiaK anne sütü Allah in bir mucizesi gerçekten. Doktorumuz bize anne sütü içen bebeğe korona viz gelir demişti. Ona bulasirsa bişey olmaz ama size bulaştırabilir demişti. Korkmayın oyüzden bebekler çok güçlü anne sütü alıyorsa ozellikle
TgbasultAn RabiaK bebekler zaten hep gazlı canım ya sadece gece yatarken yeme gece rahatsız olmasın bebiş
Angellove94 gezentianne evet stress yapmasın dedim ağırda geçirdim ama herkeste aynı olmuyor ki ben kendimi söyledim sütü kesilmemesi için söyledim stress yapmamasını