Bsraaa MustafaEmir benim bebegimin kafasının arkasnda dogdugunda sislik vardı 5aylkken anestezili mr girdi sukur bise olmadı.
Balliko Biz de pazar günü cekildik mr kafasinda bi cukurluk var onun için, bebegim 1 aylık. Sizi korkutmak istemem ama verilen ilac aşırı acı bebeğimi cok zorladı yardım almanızı tavsiye ederim şırınga ile ağızdan verildi bizimki.
ikiprensannesii2 MustafaEmir İlaç dediğiniz toz gibi bir şey mi içeceğine katılan? Biz de çektirdik içmedi, popodan verdiler yine uyumadı. En sonda doktorumuz narkoz vermek istemediği için bacaklar bi iğne yapıldı ona artık dayanamadı uyudu öyle çekildi. Ama çok azmış böyle narkozsuz çekilen. Sabah 4 de kaldırdım hiç uyutmadım arabada giderken uyumak üzereydi zor zor uyandırdım. Çok geçmiş olsun
MustafaEmir ikiprensannesii2 offfff inşallah kolayca atlatırız cok stresliyim bebeğim zaten uyumuyo normalde bile normal nasil olcak hiç bilmiyorum çok korkuyorum ilaç dokunursa diye
Bsraaa MustafaEmir ewt buyudukce kayboldu 26aylgz suan su pandemi yuzunden hastaneye getiremiyorum yoksa kontrol amaclı tekrar mr gircek
Balliko MustafaEmir aynen gri islak mendil paketi gibi birseydi , ben yan etki görmedim ama içerken kötü oldu .
MustafaEmir Bsraaa bizimde tam iki kasinin ortasında bi şişlik var ve zamanla büyüdü inşallah önemli bir şey değildir
Bsraaa MustafaEmir tomogrfiye sokmadlarmı peki biz 2kere tomografye girdk 1kerede anstezili mr. Insallah onemli bisey degildr rabbim sifa versin. 🤲
MustafaEmir Bsraaa yok tomografiye sokmadilar ultrason çektiler beyinle bağlantısı var gibi dediler mr istediler inşallah bisey çıkmaz rabbim kimseyi kotktuguna ugratmasin