MustafaEmir anneler yarin 8 ay 19 günlük oğluma mr cektircez bizimki tikirtidan bile uyandığı için doktorumuz bi ilaç verdi onunla uyutup cekicekler var mi aranızda bu işlemi yaptıran korkuyorum 😪
annesinin_kizi MustafaEmir üste kalsın kuzum geçmiş olsun Benim kızım da uyanır hemen yada uyanık olduğu zamanda yanında hapşurduğumız zaman sıçrar anı ses olur sa sıçrar
Annis-ogul MustafaEmir cnm bn hastanede çalışırken cok geliyorlardi mr çekilmek için. Anestezi doktoru eşliğinde çekiliyor için rahat olsun maksimum 1 saat sürüyor çekim olmadan da bilgilendiriyorlar
bikerem MustafaEmir yillardir cektiriyoruz. Ilk 40 gunlukken çekildi o zaman uyuyordu ses anlamıyordu. Sonra uyku icin şurup vererek cekilmeye baslandi. Biraz daha büyüyünce damar yolundan anestezik madde vererek😔 cunku büyüdükçe uyumadi cok zor hele ki o seste
MustafaEmir Prensesannesi38 meningoselden şüpheleniyorlar alnının ortasinda bi şişlik vardi doğduğunda büyüdükçe o da büyümeye başladı
mamAras MustafaEmir 3 aylıkken çektirmiştik bizde sedasyonla uyutuyorlar narkozun hafif olanı 15 dk sürüyor ilaçsı olacaksa. Geçmiş olsun
MustafaEmir mamAras bize bi reçete verdiler eczanede hazirlattik icecekmi yoksa damardan mi verilecek bilmiyorum 😔