Adeviyee ayguzell2834_ eşimin yeğeni de oldu da onlar da hala korkuyor Allah yardım etsin olmaz inşallah bir daha çok zor bir durum içinizi ferah tutun Allah korusun yavrunuzu
Mom042 Aselinka canim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda atlatir kuzucuk . Birsey sorucam omrumcekten duatu demissin sert dusmese bile her dusus tehlikelimi yani mesela bebekken benimde kizim dusuyodu ama sonra iyiyse goturmuyoduk her dususten korkmakmi gerekiyor yani ne olur ne olmaz goturmekmi gerekiyor
Acemiyim_anneyim Mom042 her dustugunde goturmek gerekmiyor. Eger belirti varsa goturulmeli. Mesela fiskirir tarzda kusma, gozlerde kayma, denge kaybi, asiri uyku hali gibi
As1ioz Aselinka biri 3 aylıktan 3 yasına kadar digeri 2 yasından beri suan 10 yasında hala kullanıyor canım
Duygu0606 ayguzell2834_ ateşlinhavale yani febril konvüzyon havale türleri içinde en iyi olanı yani zararı en az olan inşallah.. bundan sonra ateşine dikkat ederseniz gecirme ihtimali cok düsük genelde tekrarlamıyor
Duygu0606 ayguzell2834_ çocuk hemşiresiyim acilde gördüklerimden söyledimm .. hiç bir daha geçiremez diyemeyiz ama ateşini kontrol ariltında tutaraanız cok düsük
ayguzell2834_ Duygu0606 inşaallah dediğiniz gibi olır ve bir daha yaşamayız bu durumu. Hayat durmuş gibi hissediyorum. Sabah kalkıyorum gözümü acınca içime bi kara bulut çöküyo. Hiç bir sey yapmak istemiyorum. Yani ben depresyona girdim sanırım.
Duygu0606 ayguzell2834_ ayguzell2834_ tabi cok zor bir durumdur anlıyrom ünşallah bir daha yasamazsnız
ayguzell2834_ Duygu0606 duygu hanım biraz uzattım kusura bakmayın ama inanın kafayı yedim. Benim oğlum ilk havaleden bi saat sonra tekrar geçirdi. Sonra hiçç olmadı iki hafta olucak tedavi oluyo bademcik ten . Şimdi dişler cıkıyo korkuyorum böyle iki pespese olup bi daha olmayan oluyomu
Duygu0606 ayguzell2834_ yok rica ederim ateşi düşmediginden tekrarlamıstır muhtmemelen.. yüksek ihtimal beklemeyiz.. atesine dikkat edin yeter
ayguzell2834_ Duygu0606 doktorlar gevireceği varsa geçirir havale dedi ben dedim atesini düşürmediniz tekrarladı çünkü yanıyodu cocuk ikinci havaleden sonra soguk komplex uyguladı. Cıldırdım