Yasemila 7 ay 4 günlük olduk bugüne kadar öyle zaten uykuyu seven bir çocuk değildi Sabahları saatleri uzar dedim ama hiiiiç uzamıyor her sabah max 6. 30 genel de 5.30 6 arası uyanıyor gece de 3 4 kere uyanıyor nolacak böyle :(
Ask2 Yasemila bi ara benim kızda öyleydi üstelik bide hamileydim allahım çıldırırdım bir ay filan öyle gider o sürmez bile eski düzem devam edersin daha geç uyanır büyüdükce merak etme uyanınca konusma ışık açma tepki verme tekrsr uyuması gerek oldugunu anlasın
Beyzamerterhan Yasemila kaçta yatırıyorsunuz acaba. Belkide erken yatırıyorsunuzdur çoçuğun uykusu bitiyordur diye düşündüm
Egelim Yasemila Bizim gece uyanmalarımız sık değil ama doğduğundan beri en geç 6.45 dir uyanış saati, hiç şaşmaz. Bugün 5.30 da uyandı, babasına postaladım :) 7 ay 11 günlüğüz bu arada
Sakinee Sevdamavi 1ay 21 günlük olarak bizde uyanık gazlı ve aç bir şekilde buradayız selam olsun yoldaşlar ✊🏻🌸
Yasemila Beyzamerterhan onu da denedim 11 12 de yattığı da oldu en fazla 15 dk farkediyor. Doğduğundan beri akşam uykusu 8
Yasemila Egelim evet benim de genel de öyle hani uyansa da emzik veriyorum 1 saat idare ediyor ama bu sabah çok erken kalkışı gün için de hareketi halim kalmıyor :)
Kdr-eren 24 martta bir yaş olacağız ama bitmiyor bu uyku sorunu saat 4 30 gibi kalktı 6 da geri uyudu daha 40 dk oldu bırakalı tamamen uyandı 🤷🏽♂️
mrv5556 Yasemila 8 aylık oğlum her gece 1 saat uyanıp oynuyor beşiğinde mızırdanınca uyutuyorum geri bu donemlerde hepsi aynı demekki. Bide dişi çıkıcak oğlumun hep mızmız uykusuz
Oglusum5357 Yasemila valla duzelmeyince düzelmiyor herlde ya da bn duzeltemiyorum 18 ayı bitti hala daha aynı 🥺
Veveve Sabah 6-7 arası uyanması normal olan zaten daha geç uyanırsa gündüz uykusu kayar gündüz kayarsa gece geç uyur. Sonra daha büyük sıkıntı büyüdükçe sorun çıkmaya başlar
Derin1811 Benimde hep 5.30-6 da kalkiyor uyaninca meme veriom yine ayni 16 aylik tek uykuya da gecemedik bu yuzden ben artik tek uyku yaptircam