Eliffffffffffff 2 buçuk aylığız. Eczaneden rota aşısı alacağız. Güncel fiyatını bilen var mı? Ve ateş yapıyor mu?
Alparslan0101 Eliffffffffffff bilmiyorum arada kaldım banada sordular yaptrcak mısin diye artık maddi olarak yetişemiyoruz yaptrsam mi bilmiyorum nette 150 civarı okudum burda 300 400 nerdeyse söylüyor lar ne aşısı onu da adam akıllı anlamadım şimdi tekrar bakcam ne olduğuna
ilknur_aktas_1636 Eliffffffffffff daha dun sordurdum hastanemızde rotateq 254 lira olmus eczanelerde bi tık pahalı oluo
Yigitiminannesi Alparslan0101 zehirli ishall için yapiliyor cogu bebek zehirli ishal’den öldügü icin önlemek amacli diyim en acik sekilde ahhh o maddiyat maf ediyor morelinizi bozmk istemem ama birde menenjit asisi vr 3 doz seklnde 2 dozu 450 tl yptrdk dun son dozunu yaptrdik 550 tl olmuss 🤦♀️muane icretide almis basini gidiyor 😕
Eliffffffffffff ilknur_aktas_1636 Hastanede yaptırmak için muayene ücreti vermek gerek sanırım. Yine aynı oluyor, hatta daha pahalı
Syma3003 Eliffffffffffff biz yaklaşık 15gün önce ilk dozunu yaptırdık 311 tl ye aldık ateşlenme olmadı
Ozgeee35 İki doz yaptırdım ilk dozunu 311 TL yaptırdık ikinci dozunu iki hafta önce yaptırdım 360 küsur aynı yer,fiyat artışının sebebini sorduğumda ilaçlara % 20 zam geldi denildi
Sonsuzmutluluk Eliffffffffffff merhaba ben güncel fiyatını bilmiyorum ama iki marka var Rotarix ve Rotateg olarak Rotarix 2 doz uygulanıyo ve fiyati 300 küsür Rotateg 3 doz uygulanıyo 200 küsür. Ben geçen ay Rotateg yaptırdım özel hastane de doktor yaptı 200 TL verdim 2. Dozu pazartesi yapılıcak fiyat değiştimi bilmiyorum.
Kamile1903 Sonsuzmutluluk fiyat olarak ikisi de aynıya denk geliyor içerik olarak da bi değişiklik olmadığı söylenmişti bize biz de rotarix yaptırdık çok şükür şimdiye kadar bi sorun olmadı oğlum 5 aylık.. 2.ve 4.ay aşı döneminde yaptırmıştık. İki doz olanı yaptırın derim ve bebeğinizi aç ya da tok götürmeyin şırıngayla ağızdan verilecek bi damlası bile boşa gitmesin kendiniz de verebilirsiniz ben diğer aşıları da olduğu için ebeye verditmiştim