Sonsuzmutluluk Endy20 bende çok takıntılıyım seni çok iyi anlıyorum ama içini ferahlat.kötüyü üstüne çekme
Endy20 Sonsuzmutluluk kendime anlatabilsem keske beynim nasil calisiyor ben anlamiyorum gercekten. Cok tesekkur ederim ilginiz icin saolun
Yelizdemir MKaraniko mrb bende hamileyim ama 2 gün önce kızımın burun eti icin röntgen cektirdik o gün hamile olduğumu bilmiyordum röntgen odasına girip kızımı tuttum karnımın hizasındaydı ışın son adet tarihinden hesap Yapınca 5 bucuk haftalık hamileyim acaba bi sorun olur mu 🙄
MKaraniko Yelizdemir umarım olmamıştır, inanın böyle yorum yapmam doğru değildir. Ama röntgen teknikeri olup da 2 ay bizzat x ışınları ile çalışan bebekleri normal, sağlıklı doğan bir sürü kişi biliyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Yelizdemir MKaraniko amin cok sağolun Allah razı olsun 🙏🏻 doktora sordum o da tam bişey demedi 20.haftada ayrıntılı ultrasona girersin dedi
MKaraniko Yelizdemir o detaylı ultrasonda prof bana çok kızmıştı neden çalıştın falan diye. Neden çalıştın diye mi sorulur çok acayip tepkiler verdi adam. Erken gebelik testi ile beta hcg 34 te iken öğrendim ben bebeğimi. İlişkiden 11 gün sonra. Böyle dememe rağmen kızmıştı çalıştım diye. Ultrason sonrası sıkıntı yok dedi. 45 dk kadar kaldım. Çok şükür 19 aylık bir oğlum var. Rabbim sizinde bebeğinizi sağ salim kucağınıza versin inşallah
Yelizdemir MKaraniko Amin Allah razı olsun inşallah 🙏🏻 Allah sağlıklı uzun ömürler versin Allah size bağışlasın 🙏🏻 bende başta biraz endişelendim ama sonra içimi ferah tutuyorum Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah bi kaç kişiden daha duydum hamileyken bilmeden röntgen odasına girdiklerini hicbi sıkıntı olmamış bizde de olmaz umarım hayırlısı olsun çok sağolun ayrıca cevap verdiğiniz icin biraz gec yazdım fakat mide bulantısı ve halsizlik yüzünden eskisi gbi giremiyorum programa😇
Rojdaa MKaraniko Merhaba size oğlumun röntgen filmini paylaşsam bana sonucu söyler misiniz. Bugün hastanedeydik iki gündür düşmeyen ateşle gittik serumlar ilaçlar falan derken acil doktoru röntgen istemişti ama sonuca bakmayı unuttu söylemedi. Ben de eve geldiğimde fark ettim. Rica etsem söylermisiniz atayım burdan size
MKaraniko Rojdaa çok geçmiş olsun oğlunuza. Ama ben teknikerim,sonuç için bişey söyleyemem kusura bakmayın.