Nik_mik_yok Merida1 bende bu ve e bebeğin aktivite masası arasında kararsız kalmıştım. Indirime girdiğinde e bebekten aldım. Bunu alsam sevmezmiş sanırım, müziği ilgisini çekiyor çünkü. Hayvan sesleri var onlara bayılıyor. Bu üründe ses ışık yok
Dilaratlas Merida1 ben 7 aylıkken almıştım oğluma şimdi 19 aylık hala oynuyor çok kullanışlı istersen ayaklarını çıkartıp yerde de oynayabilirsin baya vakit geçirmişti o aylarda. Şimdi büyüdü pek ilgisini çekmiyor geç gündüz ve şekillerle arada oynuyor bence mutlaka al
Esrans Merida1 Çok fazla oyalanacak oyuncağı yok e bebekte satılan aktivite masalarına bir bakın isterseniz bayağı oyalıyor bebekleri hem de öğreniyorlar
Emirece Merida1 ben de şoktan almıştım ilk badta ayaklarını çıkardım çünkü bütün oyunlarin tersini döndürüp oynama huyu olduğu için 😁 şuan ayakları takılı tutunup ayağa kalkiyo hoşuna gidiyo bilmiyorum seviyo bizim ki ama bebeler çabuk sıkılıyor genel olarak
Hamzacan Merida1 aynsnı geçen hafta 50 tlye şoktan aldm oğlum bir yaşında beğnmedm oğlmnda hiç ilgsni çekmedi kalitesi de güzel değil 😏
assd15 Güzel değil ya ben tavsiye etmem ayakları çok kısa ayakta durması için mantıklı değil yani ama oturur pozisyonda vs kullanırım diyorsanız güzel