BiberciMoms 17 aylık kız ve 6 aylık erkek çocuk annesiyim. Uyku eğitiminde oğlumun birinci günü. Tam tamına 11 dakikada uyudu. Hiç beklemiyordum. Birde oğlum kolik yani. Kızım zaten altıncı ayından beri kendi uyur. Kendime şaşkınım şuan 🙊 Sizlerde durum nasıl ?
Bihter34 BiberciMoms Dur anlatayım 😂 meme veriyorum uyumuyor. Ayağıma alıyorum ağlıyor. Sonra yatırıp pat pat yapıyorum dönüyor oynuyor. En sonunda sinirlenip kaldırıyorum uykudan bayılana kadar uyutmuyorum. Sızıp kalıyor 😂😂
BiberciMoms Mom0909 7 buçukta akşam uykusundan kalktı. Saat 9a kadar yerde yuvarlandı biraz spor yaptırdım yordum onu. Ardından mama hazırladım verdim. Saat 9da. Pijamalarını giydirdim. Kundak yarı bir şekilde bağlandı beşiğine konuldu ikisinin başına geçip ninni söyledim. Hala söylemeye devam ediyorum çünkü oğlum uyudu ama daha kzım uyumadı. Bu şekilde yaptım. Ama bundan öncesinde hep 9da yatırdım ikisini de
BiberciMoms Aalinaa 7 buçukta akşam uykusundan kalktı. Saat 9a kadar yerde yuvarlandı biraz spor yaptırdım yordum onu. Ardından mama hazırladım verdim. Saat 9da. Pijamalarını giydirdim. Kundak yarı bir şekilde bağlandı beşiğine konuldu ikisinin başına geçip ninni söyledim. Hala söylemeye devam ediyorum çünkü oğlum uyudu ama daha kzım uyumadı. Bu şekilde yaptım. Ama bundan öncesinde hep 9da yatırdım ikisini de
Ebros BiberciMoms benim bebeğim de 5 aylık aslında sizin yaptığınız şeyleri yapıp yatağına koyuyorum biraz pış pış ve hafif beşiği sallayarak uyutuyorum ama yarım saat sonra uyanıyor hemen tekrar sallamaya devam ediyorum ilk uykusundan 1 buçuk saat sonra tam anlamıyla dalmış oluyor. O ana kadar başından ayrilamiyorm uyanmasın diye😔 Sizin bebeğinizde eğitimi vermeden önce böyle miydi benim de bı çözüm bulmam lazım 😔
BiberciMoms Bihter34 Bizimkilerde inat var hayatta kendi kendilerine uyuyakaldıklarını görmedim daha 😂😂 Allah yardımcınız olsun. Benim oğlum kolik biliyorum anlıyorum sizi 👼🏻🌸
Bihter34 BiberciMoms benimkide kolikti neler çektim 6 ay boyunca. 9 aylık oldu da biraz nefes aldık bugünlerde. 😂💃
BiberciMoms Mom0909 Bizimki normalde hep ağlar yani hiç bişey yokken bile. En çok şaşırdığım şey o oldu zaten hiç ağlamadı mırıldandı hep sonra da uyudu. Kolik bebekleri bilirsiniz illaki hep ağlarlar ama hiç ağlamadı belki çok yorduğum için uykusu çok vardır ondan
BiberciMoms Mom0909 Amin inşallah 🌸 Tüm annelerin. Tabi birde yarını görmek lazım bugün daha birinci günümüz
Minigimm2020 BiberciMoms ne yaptınız uyku eğitiminde ne yapliyoda ilk gunde uyuda oyle uyumus merk ettim
BiberciMoms Minigimm2020 Aslında ben tam mamasını içerken karar verdim. Bugün başlamalıyız diye. Çok yordum çok oyun oynadım, kendisi de hep yuvarlandı. Mamasını verdim üstünü değiştirdim yarı kundak yaptım beşiğine koydum. Başlarına geçip ninni söyledim bu kadar askında. Bende hayret ettim nasıl uyuduğuna
11866380 BiberciMoms bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama saçlarını okşattırıp uyuduğu için nasıl yapacağım bilmiyorum
BiberciMoms 11866380 Beşiğinde saçlarını okşayın. Bu zamana kadar kitap okuyarak uyuttuysanız kitap okuyun. Ninni söylediyseniz ninni söyleyin. İnşallah başarılı olursunuz ☺️
11866380 BiberciMoms beşiğinde sallamadan saçlarını okşayarak uyutuyorum hep arka fonda pış pış elektrikle süpürge sesi 😂.ama belirli zaman sonrasında yanından uzaklaşmak istesem izin vermiyor hep okşamamı istiyor uyuyana kadar. ben 23 yaşındayım hâla saçlarımın okşanmasını istiyorum 🙈 galiba kızımıda nazlı büyütüyorum 🦋
tuval BiberciMoms 17 aylık oğlum 10gün olacak başladım eğitime kendisi uyuyor artık ninni açıyorum koyuyorum yatağa bekliyorum
BiberciMoms tuval Maşallah. 🧿 Benim size Nacizhane tavsiyem telefondan da uzaklaştırmanız. Radyasyon malum. Yine de en iyisini siz bilirsiniz ☺️