YasemiNYagmur1 YeldaKuzey tok tutması açısından soruyorsanız pek işe yaramıyor HERO baby kullanıyordum ben aptamil de aldım ama aynı onu yese de yemese de aynı saatte mama için uyanıyor
antropologanne YeldaKuzey Ben gece deĝilde akşam verdim( gece biberonsuz uyuyamıyor çünkü). Aradan iki üç saat sonra tekrar mama içti. Sanki o kadar da tok tutmuyor gibime geldi.
Zynpctn Bebelac marka kullandım içine meyve vs katip mandalina suyu sıkıp öyle verdiğimde oldu,bebe biskuvisi içine ezip verdiğimde oldu.
YeldaKuzey YasemiNYagmur1 peki yatmadan ne kadar öncesinde yediriyordunuz? Mama ne zaman içiyordu öncesinde mi sonramı
Sevgilimmm YeldaKuzey evde armut elma ayva ne varsa ufak ufak doğrayıp kaynatıyorum. Yumuşayınca yulaf ekleyip az daha kaynatıyorum sonra hepsini karıştırıcı ya koyup içine kendi yaptigim bebek bisküvisinden atiyorumm . Bisküvi yoksa irmik de atabilirsiniz. Ruseym ve ceviz de ekliyorum hangisi varsa
YasemiNYagmur1 YeldaKuzey yatmadan 1 saat önce yemeli ki rahatsız etmesin 1 saat önce yedirip uykuya geçeceği zaman da mamasını yapıyordum
y_cpnl Benim anne sütüm yeterli olmadığından doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyoruz.Çok memnunum.Hiç bir sıkıntı yaşamadık.Sütüm az geldiğinden yetmedi 7.ayda emmeyi de bıraktı.Şimdi 10 aylık günlük öğünleri haricinde günde 4 defa mama veriyorum.