Gamzosgamzos 1 yasindan beri gunluk 1 cay kasigi veriyorum doktorumuzun onerisiyle tutti frutti aromalisini cok seviyor
HonKiPonKiDoNiNo pitircik2019 Marjinal_Anne2 Aslinda benim kizimin yemekle alakali bir sorunu yok, balikta yiyor.. Tamamen bagisikligini guclendirmesi icin veriyorum , etki olarakta eskisinden daha enerjik yerinde durmuyor 🙈 sanirim balikyagindan 🙂
Marjinal_Anne2 HonKiPonKiDoNiNo Ahahaha yaa o zaman bebeleri tutamayız desenize 🙈😅 çok sağolun bende başlayacağım sanırjm ya 🙏🏻
pitircik2019 HonKiPonKiDoNiNo bizim gün günü tutmuyor yemek konusunda 😅 enerji zaten var fazlasıyla naparim bilemiyorum 🤦😂
HonKiPonKiDoNiNo Marjinal_Anne2 ben tutamiyorum artik, saldimm 🤣🤣 heryer heryerdee aksama kadar firlatip atip dagitiyor kendini
jap pitircik2019 iştah açısından soruyosanız evet faydası oldu. Enerji olarak zaten 2 dk bile oturmuyo götünün üstüne 😂
HonKiPonKiDoNiNo Marjinal_Anne2 Bi harika ki sormaa 🙈 1 ayda sanirim 5-6 kg verdim evin icinde pesine kosmaktan
Ozgurbebek pitircik2019 hic balik tuketmiyorsa günlük 2,5 ml eger tuketiyorsa haftada 2 3 defa vermeniz yeterli olur. Ben ogluma bu sekilde kullaniyorum😊
Misirekmegii Marjinal_Anne2 bende sağlık odağındaki durumuza sordu bişeyin doğalı varken yapaydan uzak durun dedi zaten kullancaksinzi 2yastan sonra dedi Ama drlarda beyin gelişimi için çok çok iyi diyor 1 yaş sonrası kullanın diyor kafam çorba oldu