pitircik2019 Merhabalar , doktorumun önerisiyle aldım. 19 aylık bebeğim var fakat sormayı unuttum her gün mü vereceğim. Ölçüsü nasıl olacak ? Kullananlar bilgi verebilir misiniz? Devlette olduğu için numarası yok soramiyorum. Teşekkür ederim 🌼
pitircik2019 ATC evet pahalı ama içeriğinin daha temiz olduğunu düşünüyorum. Doktoruma da güveniyorum. ☺️ İnşallah memnun kalırız
Misirekmegii pitircik2019 benim doktorum be saglik ocagindaki drumuz 2yastan önce önermiyor anlamadimki neden
pitircik2019 Misirekmegii benim oğlum balık tüketmiyor , tuketse gerek yok. Belki bebeğiniz tuketiyorsa o nedenle onermemis olabilir. Her doktor farklı bişey söylüyor zaten o nedenle takipli olduğumuz doktora güvenip dediğini yapıyorum.
Marjinal_Anne2 Misirekmegii benim doktorum dA önermedi Ya dedim balık tüketmiyor e dedi et tüketmiyorsa et suyu mu vereceğiz yaptı ayrıca balık yağı çok agır metaller dip yerlerde üretiliyor vs tarzı açıklama yapmıştı aklım karıştı kararsızım ama kzım da yemek yemiyor hiç 😣🤦🏼♀️
Misirekmegii Marjinal_Anne2 bende sağlık odağındaki durumuza sordu bişeyin doğalı varken yapaydan uzak durun dedi zaten kullancaksinzi 2yastan sonra dedi Ama drlarda beyin gelişimi için çok çok iyi diyor 1 yaş sonrası kullanın diyor kafam çorba oldu
HonKiPonKiDoNiNo pitircik2019 Marjinal_Anne2 Aslinda benim kizimin yemekle alakali bir sorunu yok, balikta yiyor.. Tamamen bagisikligini guclendirmesi icin veriyorum , etki olarakta eskisinden daha enerjik yerinde durmuyor 🙈 sanirim balikyagindan 🙂
jap pitircik2019 iştah açısından soruyosanız evet faydası oldu. Enerji olarak zaten 2 dk bile oturmuyo götünün üstüne 😂