NevaHanimmm şöyle yapın uyumadı zaman zorlamayın kaldırın ilk zamanlar bende bi düzen kurmaya çalıştım odaya götürdüm baktım oda bende yıpranıyoruz oğlum 8 aylık mesala uyku için ağlıyor gidiyoruz odaya birden gidiyor uykusu gülmeye başlıyor biraz sallıyorum bakıyorum uyumuvak alıyorum geliyorum odaya Oynuyoruz bnm bebeğim çok mız mız koca karı gibi sürekli söyleniyor 8 aylık sadecee oturuyor ve dönüyor bu çok yorucu oluyor benim için sürenmediği için istediği oyuncak için bile direk ağlıyor çünkü ben alıştırdım hiç ık demesine izin vermedim hemen aldım yaptım bazen sabırla bekleyim gayret etsin diyorum yok olmuyor kıyamıyorum yani anlıyacağın o bana değil ben. Ona uyuyorum inan çok daha mutluyuz böyle eş konusana gelince eşim pazar günleri dahi çalışıyor babasını babasını 7 günde toplasan 1 gün dahi görmüyor onu sadece 10 15 dakikalık oyun arkadaşı olarak görüyor bana yakın kimsede yok 7 24 sadece oğlum ve beniz malasef o yüzden o neyi nasıl istiyorsa ona göre haraket ediyorum sende öyle yap çok ta sinirlenir sen başka odaya geç derin derin nefes al ver sakinleş geç yanına