17112020 ilashnn hangi gunler var acaba..namini cok duydum ama bikac hastanede calisiyor dendi ve randevu bulamadim
Zeynepyigitalp HappyKids İstanbul Kagithane Derindere Hastanesine götürüyorum. Hamileligimden beri hastaneden çok memnunum. Bebeğimi de Mehmet Çalık Beye götürüyorum doğduğundan beri aynı doktorla ilerliyoruz. Çok memnunuz. Ilk 5 muayeneden sonra indirimli olarak ödeme yapıyoruz. Ilk zamanlar 90 liralardaydı en son 12 ay kontrolünde 175 TL ödedik. Şuan 14 ayligiz 1 ay sonra kontrole gideceğiz bakalım fiyatlar nasıl olacak o zaman 😊
Cnsulina İstanbul medical park Göztepe Çisem Aksu limon . Çok memnunum. Oldukça ilgili❤️ Özel sağlık sigortası yaptırdım fiyatını bilmiyorum. Ama herkese tavsiye ederim. Çisem hocaya gitmeden önce 2 doktor değiştirdik fakat hiç memnun kalmadık.
SevdaBm Gaziantep te Bossan Hastanesine gidiyordum orda 4 gün önce doğum yaptım muayene 100₺ doktorum Berfin Ökmen Özkan dı. Doktordan da hastaneden de memnun kaldık
OBetl Konya Ahmet Başaran Doktorumda aşırı aşırı memnum kaldım mükemmel bi doktor muayene ücreti 250 di 3 ay önce doğum yaptım 300 olmus kendi kliniği var her kontrol detaylı ultrason gibi 45 dakika bakıyodu ilgili bir doktor 🤌🏻😇
Gokcelgin HappyKids esenyurt reyap refika hanıma gidiyoruz cok memnun kaldım ilk gidişimdi devamlı ondayım artık 🥰 muayene 150₺
Seymanur9 HappyKids izmir medical e Arda beye gidiyoruz 280 civarıydı sanırım. Kent hastanesine de çocuk kardiyologuna gidiyoruz 460 lira gerçekten pahalı
Gmzgzdctn İstanbul Beykoz North Clinics Berna Aydemir doktorumdan çok memnunum iki kızımda da birlikteydik. Doğum Medistate hastanesinde yapılıyor. 3400 tl sezaryn. 130 tl muayene ücreti.
Gizemeymen55 Ankara neorama iş merkezi Esra çabuk cömert çokçok iyi ilgili bilgili sıcak kanlı bir doktor tavsiye ederimm doğum paketi almıştım 13.500 tl
Sedaaaacemre HappyKids İstanbul kartal lütfü kırdar eğitim araştırma ek hizmet binası Yasemin çağlar mocan süper ilgili ve tecrübeli 3 özel hastane doktorundan sonra buldugum nimet hemde ücretsiz:))
Melodia İzmir Egepol Hastanesi İkbal Durak. Çok ilgili, tatlı bir kadın. Mesajlara dönüş yapıyor ve geçiştirmiyor uzun uzun bilgilendiriyor. 170 muayene ücreti.
Birss Linamoms Oğlumuz besin alerjisi olduğu için 6 aydır oraya gidiyoruz.Çok ilgili ve iyi bir doktor.Çok memnunum