Hum34 HappyKids Özelden şaşmıyorum ben.Çamlıca Medipol e götürüyorum. 175₺ muayenesi. Devletler şu anda çoook kalabalık ve doktorlarda bezmiş durumda.
tosbilitostos HappyKids Aksaray da özel başak çocuk hastanesine gidiyorum muayene ücreti 85 tl iyi doktorlar var.
Yenianne__ HappyKids VAN ÖZEL LOKMAN HEKİM HASTANESİ muayene 100 normal doğum 2800 sezeryan 3500 EMİNE BULUT EKİCİ
Desire34 Sağlık deyince KOÇ bir numaradır İstanbul da Amerikan ve Koç hastanesi , ben Koç da doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim doktorum Doç Dr Mert TUĞRAL , aldığım hizmet de kusursuzdu hiç ağrım da olmadı. 380 TL muane ücreti bu sene olduğunu düşünüyorum
Tuba_engn Hastanemiz:Bahçelievler Memorial Hastanesi Dr: Fatih BİNBOĞA Ücret:250(Banka Anlaşmalı) Kesinlikle tavsiye ediyorum, işinde çok iyi 👍 İlgilenmesi harika.
Tubiko Adana Dr Efsun Sızmaz özel klinik ücreti 300 TL. Bir doktordan daha fazlası çok seviyoruz doğduğumuz günden beri takibindeyiz gece gündüz ulaşabileceğiniz her konu da destek alabileceğiniz bir doktor ♥️
Kubratknkoca Eskişehir özel gurlife hastanesi Mustafa alper aykanat a gidiyoruz çok memnunuz muane ucretimiz de 150 tl
mucizelerin_annesi HappyKids Ankarada özel göz polikliniğine götürüyorum gözümüzde ciddi problemler vardı kesinlikle hocamızı tavsiye ediyorum pınar altıaylık özer ücreti 500tl
Asya_annesi İstanbul. Kağıthane. Gültepe avicenna özel hastane. Dr.Cem Ardiç çok iyi doktor kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻**
ayda17 HappyKids İzmir Özel Can Hastanesinde Çocuk Doktoru Bilge Tanrıkulu Can’a gidiyoruz. Henüz yenidoğan sayıldığı için ücret ödemedik ama duyduğumuz kadarıyla 200₺ymiş. Gayet memnunuz😊
Fatmamirac_2705 HappyKids Antalya kepez devlet hastanesi neveser neslihan Erdoğan cok memnunum dokdorumuzdan
Cakos HappyKids İstanbul - Bezmialem Vakif Universitesi Hastanesi - Doc. Dr. Aysegul Dogan - 170 tl muayene ucreti fakat ozel saglik sigortamiz oldugu icin herhangi bir odeme yapmadan muayene oluyorduk . Daha hesapli oluyor o zaman . Doktor cok ilgili ve guleryuzlu. İceriye muayene icin girdiginizde en az yarim saat kaliyorsunuz oyle diyim . Memnunum ve oneririm kendisini annelerimize.
oykusilan @HappyKids Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Çocuk Doktoru ; Dr. Eda Sünnetçi Kadın Doğum; Dr. Başak Baksu Basak hanım özel sigortasız 700 küsürlerde Eda hanım sigortalı 60 - 100 küsürlerde İkisinede güvenim sonsuz.
Birss Linamoms Oğlumuz besin alerjisi olduğu için 6 aydır oraya gidiyoruz.Çok ilgili ve iyi bir doktor.Çok memnunum
aliaslaninannesi HappyKids Sakarya - Adapazarı Özel Adatıp Hastanesi - Yardımcı Doç.Taner Hafızoğlu ücreti de 365 TL biz ilgisinden çok memnunuz
Dhi HappyKids Beykoz north clinics Bora İnce 💜 eşim 29 yaşında O’nunda doktoruymuş zamanında. Hatta tüm Beykoz’un 💜 çok iyidir çok memnunum🙏
Sedeeff Ankara Çukurambar Koru Hastanesi Dr. Vesile Deniz ÇELİK. Bebeğimin ilk muayenesinden beridir beraberiz. Ben oldukça memnunum. Muayene ücreti 2020′de 450 TL’ydi. Özel sağlık sigortası kullanmak mantıklı bu durumlarda.