oykusilan Acıbadem kozyatağı Dr. Eda Sünnetçi özel sağlık sigortasından ötürü 70 tl gibi bir ödeme yapıyoruz. Dünyanın en tatlı çocuk doktorlarından biridir. Enerjisini sevmeyen bebeğin olduğunu düşünmüyorum.
gonnullbarutt HappyKids özel marmaris Ahu Hetman hastanesi Alper bey çocuk doktoru 45 TL muane ücreti
Ayslmn HappyKids Kıpçak Tuncel Zeytinburnu’nda özel bi muayene yeri var muayene ücreti 350 TL çok bilgili ve ilgili bi doktor çok memnunuz
Ebru_06 Ankara keçiören Sanatoryum tıp merkezine gidiyoruz 65 tl muayene ücreti ve doktorumuzdan çok memnunuz
Zehra1 İzmir Egepol Hastanesi Bülent Gökşen .175 tl muayene ücreti .Doğumdan beri takip ediyor çok ilgili çok memnunuz .Verdiği ilaçların katkısız olması beni çok mutlu ediyor özellikle .
eymenkerem HappyKids İstanbul okan üniversitesi hastanesi Doktor sevinc cabukoglu Muayene ücreti sgk 350 tl
Tosbikhamza HappyKids Ben Adana da Güzelyalı hastanesine götürüyorum oğlumu Doktorum Rıza Yılmaz Muayene ücreti 145 TL Çok memnunum kendisinden ilgili iyi bir doktor muayene ederken bebeklerle konuşuyor anlatıyor. Direk muayene edip bırakmıyor bizimle konuşuyor herşeyi anlatıyor direk geçiştirmiyor bir şey olduğunda telefondan ulaşıyorum mesaj atıyorum direk dönüş yapıyor.
durubebekk İstanbul Şişli özel kliniği Başak Namdar Çelikkan Muayene ücreti 450 gözüm kapalı emanet edebileceğim tek doktor.Anne gibi yaklaşır her türlü sorunuzda telefonla hemen destek alabilirsiniz bıkmadan usanmadan her şeyi anlatır.Muayene günlerini bile dört gözle bekleriz 😍
Elifdurununannesi HappyKids bursa Yıldırım doruk hastanesi Sabahattin karakaya muane ücretini bilmiyorum çünkü özel sigorta yaptırdık 1200 küsur falandı sanırım çok memnunuz her sorumuza bıkmadan cevap veren telefondan da rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor 😊
EMM2020 Ankara A life Hastanesi Dr. Mustafa Çağlar Yörgüç Muayene ücreti SSK 215 TL Muayene ücreti arttı şu dönemde evet zorluyor belki bütçeyi fakat bir kere gidince bir daha başka doktora gidemiyorsunuz o kadar ilgiyi görebileceğinizi düşünmüyorsunuz çünkü.
NefiseMete Ankara liv hospital Prof. Musa Kazım Çağlar, çok ilgili ve bilgili. her zaman ulaşabiliyoruz kendisine. En saçma sorularımızı bile usanmadan tane tane cevaplar tatmin olmadan göndermez. Çok memnunuz.