Ecrinella İstanbul Ümraniye’de Dr. Murat Akça çok ilgili her şeyi detaylı anlatıyor ve masajlara anında cevap veriyor. Muayene ücreti 280 lira
Arafinannesi HappyKids İstanbul Kurtköy hastanesi Emsey hastanesi doktor Murat Seringeç beye gidiyoruz çok memnunuz ücreti 175 tl..
Ruzgarsmummy HappyKids istanbul medipol çamlıca hastanesi murat cömert 175 tl veriyoruz cok tatlı bir doktor
Ebruatktrk Eskişehir Acıbadem hastanesi tamamlayıcı sigortamız var 15 TL ödüyoruz. Yunus Emre BAYSAL doktorumuz.
Mevasare HappyKids Istanbul yenibosna Özel Nisa Hastanesi Eda YILDIRIM Muayene ücreti: 125 sgk li Çok ilgili alakali bi hekim guler yüzlü hastalarla dogal bi iletişim var sorulan soruya sabırla cevap verir. Onunla evlenmeden önce birlikte çalıştık çok severim kendisini ve tavsiye ederim kesinlikle.🥰 Eşi Murat YILDIRIM oda iyi bir hekimdir aynı hastanede görev yapmaktalar
Ysm2019 HappyKids istanbul kozyatağı central hospital öznur yılmaz gondol muayene ücreti ssk indirimli 250 tl
Gamze-S İstanbul Yenibosna Nisa Hastanesine gidiyoruz Doc Dr Mehmet Büyüktiryaki muayene ücreti 200 TL ama çok memnunuz her soruya sabırla cevap veriyor. Yeri geliyor whatsapp dan yazıyorum hemen dönüş yapıyor en önemlisi asla gereksiz yete tahlil ilaç vs önermiyor
SareBeril İstanbul Özel Ataköy Hastanesi Dr.Cengizhan Dursun muayene ücreti 150 lira çok sakin ve herşeyi güzelce anlatan doktor. Bi sorun oldugunda bile sizi sakinleştirebiliyo
Merve-250713 Kayseri şehir Hastanesi öncelikli tercihimiz doktor sekreter hemşire çalışan herkes güler yüz anlayışlı. Kocaman tertemiz hastane. Pırıl pırıl randevulu gidip saatimde girip muanemi oluyorum çok acayip bişey ya aşırı memnunuz olurda kan sonuçları için 1 2 saat bekleyeceğiz aman Allah’ım bebek için bir bakım odası yapmışlar böyle bişey yok koltukları sallanabilir koltuk alt açma yeri filan git orda bebeğinin bakımlarını yap emzir. Yani kolay kolay bir özel hastanede olmayan konfor. Doktorları zaten çok bilgili ve yön gösterici doktorlar. Bir kuruş para vermeden geri geliyoruz şükürler olsun ki. Birde Erciyes üniversitesi hastanesi var bazende oraya götürüyoruz bazı konularda orada profesörler olduğu için. Orası da bambaşka a dan zeye herşey oğlumu ek gıdaya başlamak için götürdük sosyal pediatri bölümüne. İnanın kan tahlili gayta tahlili röntgen herşeyine baktılar. Sırf 4 ayrı kutu için gayta istediler ayrı ayrı bölümlerde incelendi. Ve bunları devletin verdiği imkanlarla yapıyoruz şükür ki
Burcinmaden İstanbul Beylikdüzü medilife hastanesi özel Dr. Miktat Öztürk çok memnunuz ilgisi alakası herseyi çok iyi tavsiye edebilirim :)
renginkus Florence Nightingale Göktürk, Hilal Kızıldağ 🌸 Muayene ücreti sanırım 270 TL, özel sağlık sigortaları ile anlaşma mevcut. Çok ilgili, açıklayıcı ve sevgi dolu bir doktor.
Gazmelioglus Pendik Kurtköy Ersoy hastanesi OP DR SHABNAM MUSAYEVA çok çok iyi wede başarılı bir doktordur doktor gibi değil gerçekten güler yüzlü anlayışlı çok tatlı ben çok memnun kaldım kendisinden doktor arayan arkadaşlara öneririm ☺️ 130 du muayenesi ben 4 ay önce gittiğimde doğumda 3 bindi şimdi bilemem tabi yılbaşından sonra ne oldu
MerveTugramm Ankara koru Hastanesi’nde Farid Aliyev e gidiyoruz. Çok iyi bir insan. Muayene ücreti 390 TL