Damla59 merhabalar kızım 5 ay sadece mama içti anne sütü en başlarda aldı o da sağarak verdim. İlk günden o zamana kadar hep mama değiştirmekle geçti zamanım ya gaz yaptı ya alerji gibi şeyler oldu ama size en güzel iki mamayı soyleyeceğim öncelikle kilo alımına takılmayınız sağlıklı olsun yeter… Similac düşünebilirsiniz asla gaz yapmıyor köpürmüyor güzel bir mama ama benim kızım çok çok yiyordu ona yettiremiyordum biraz duru idi mama çabuk bitiyor diye bütçe sarsılmasın diye sonrasında bimde bile satılıyor bebivitaya geçtim o kadar güzeldi ki millet bişeyler yazıyor çiziyor ama sanki diğer mamalarda yağlar bilmem neler yok HiPP e ait bir markadır bebivita. Denemenizi tavsiye ederim kilo alımı güzeldi güzel içiyordu gaz yapmıyordu. Doğdu sma yazdılar hastane cıkısında çok ağır geldi ama kullandık aptamil hep kusturdu bebelac,fena değildi bebelac gold,kusurdu golden goat,evolvia bunların hepsini kullandık yukarda yazdıklarımı da bebivita hem bütçenize uygun olur hem bimde bile satılıyor zorlanmazsınız bulmakla e bebek falan da satıyor