Deniz64 symzll benim çevremdeki herkes de kızıyor. Aslında pandomim yüzünden de böyle olduk, sürekli evdeyiz. İnsan takacak birşey arıyor. Önüme de sürekli çıkmaya başladı. İnsan acaba mı diyor gerçekten 😟
Deniz64 Epifenomen-gkc çok haklısınız, çok teşekkür ederim. Evet her çocuk bir olmuyor. Bende artık bakmayacağım bu postlara :)
Cicekimftm Bremenmizikacilariaynen öyle. yok olmaz illa onaylamak ve rahatlatmak lazım. Gerçeği söyleyince ortay bomba atmış oluyoruz. Götürün bı xocuk psikiyatrisi ne Co mu zor değil mi?
Bremenmizikacilari Cicekimftm otizmli çocuğa sahip anneye de sence bizimki otizmli mi diye sormuş. Gerçekten hassasiyet gereken bir konu ama maalesef olamıyorlar
Esmeler2 Otizm çok farklı bi olay çevrenizde yok sanırım bi kez görseniz farkı anlarsınız. Benimde bebeğim 14 aylık anlattıklarınız çok çok normal
[silindi] EmineYilmaz Sorma canım askinda internete hiç bakmamak lazım bu konularda da işte insan merak ediyor.
GoGirl Deniz64 hak veriyorum size ben de etkileniyorum oglumda 14.5 aylik tam olarak anlattiginiz gibi tamamen aynilar.