Yeapp Kızlar ocean d3 400 kullanıyoruz günde 3 damla şeklinde, bu damla miktarını Ne zaman artırıyoruz
Oznuryunus Yeapp ben monovit kullanıyorum 2 aylık bebeğim ve telastan iki gündür huzursuz vermeyi unuttum şimdi görünce aklıma geldi 😔 birsey olur mu
Dorukefemm Yeapp bende dr tek damla demişti 3 damlamı kullanmam gerekiyor kilotları alakalı acaba damla sayısı
Asafina Bizim doktor cok önemli dedi unutsan bir gün sonra 6 damla ver derdi yani bi zararı yok. Birisi sormuştu ben d vitaminini cok verdim cok kilolu d vitaminini keseyim mi diye doktor kesinlikle kesme devam et diyordu zararı olmaz demisti
Ozelecem Asafina benim oğlumun d vitamini fazlalığından böbreğinde taş oluşma ihtimali var şuan d vitamini kestik o yapmış olabilir dediler d vitamini fazlası zarar
Oznuryunus Yeapp teşekkür ederim canım içim rahatladi bu d vitaminini neden veriyoruz bana herkes bingildagi kapansın diye dediler ama
Yeapp Oznuryunus evet daha yeni doktora sordum kafa tası ve beyin gelişimi için önemliymiş ayrıca güneşten alamadığı için bu kadar direkt D vitaminini damla olarak veriyormuşuz
Yeapp Dorukefemm 1 puf yeterli P da damla ile damlatırsak 3 damlaya tekabül ediyor diye biliyorum. Kilo ile alakalı olan kan damlası imiş burada bir anne de yazmış böyle
Asafina Ozelecem geçmiş olsun kaç aylik ama çoğu doktor zararı yok diyordu ne kadar fazla veriyorsunuz mesala