Altı gün önce Doğum yaptım ve çocuğun ismini Yusuf Efe koydum .Peygamberimizin ismi diye .sevdiğim bir isimdi .eşim de tamam senin hakkın isim koymak zaten dedi.sonra başka bir zaman eşim babası vefat etti yaşamıyor babamın ismini koyalım dedi .babasının ismini koymak istemediğimi söyledim ölmüş birinin ismini istemiyorum dedim.hem bu yüzden hem de babası bana kötü kelimeler söylüyordu.Sevmezdim hiç yaşarken.Eşim de tamam istemiyorsan koymayalım dedi.neyse çocuk doğdu bu gün eşimin ablası eve geldi diyor ki kardeşlerimden hiçbiri babamın ismini koymadı dede ismi koymuş olurlardı bir dahaki erkek olursa koyun dedi eşim de tamam ikinci kesin koyarız dedi .eşimin annesi de kız olursa da Benim ismimi koyacaksınız başka bir şey kesinlikle koyamazsınız diyor eşim de tamam dedi bir şey demedim ben de bebeği emziriyordum .Neden sizin istediğiniz isimleri koyacağım demedim eşimin annesinin ismi zaten eski model bir ismi var asla koymam kızım heryerde ismi yüzünden dışlanır o derece .Bana emir veriyorlar onu koy bunu Koy diye bir de niye koymadınız diye hesap soruyor evime gelip .keşke deseydim bir şey aşırı sinirlendim.kaç tane daha torunu var adamın benim çocuklarıma neden koyulacak ismi .Ben istediğimi koyarım yani.Bilmiyorum çok sinirlendim babalarını sevsem neyse de bana durup dururken küfür ve hakaret eden hiç sevmediğim bir insanın ismini çocuğuma koyamam .eşime de babanı hiç sevmiyordum bu yüzden istemedim de diyemedim .Ölmüşlerden birinin ismini istemediğimi söyledim.çpcuğum olsa yine onların dediğini yapmam ama lafları beni sinir ediyor size ne ya !