Hafsaninannesi_ Kızlar bebeği ishal olan var mı? Varsa nasıl anladınız tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Adeviyee Hafsaninannesi_ galiba bebeğin küçük ishal mi normal mi onu anlayamadın canım öyle mi be kadarlık bebeğin
Epifenomen-gkc Hafsaninannesi_ 14 saat içinde 7 kaka yapmıştı hemen anladım zaten. Doktor tahlil yapana kadar 2kere daha yaptı kesin ishal demiştim öyle de oldu
Busrminel Daha cıvık oluyor doktorumuz biogala vermişti şuanda da kullanıyorum hala ama sizinki aşıdan dolayı olmadıysa ishal olması normal değil doktorunuza danışın
Hafsaninannesi_ Busrminel Yok emin değilim ishal olduğuna sadece saat başı çiş kaka yapıyor nerdeyse bende anlamadım
Hafsaninannesi_ Adeviyee 2 aylık oldu bilmiyorum bende öyle yaşayan varsa belki anlayabilmek adına sordum
Busrminel Günde 10 kakalı bez yapması normal anne sütü alıyorsa yumuşak kıvamlı kakası olur ishal olması İçin sulu cıvık olması gerekiyor
Adeviyee Aysel_11 evet canım hatta tamamen su gibi yaptığı olur ben günde ondan fazla kaka aldığımı biliyorum o zamanlar doktor da en az 5 kaka yaparsa güzel besleniyordur demişti sadece anne sütü aldığı için bu şekilde oluyor
Hafsaninannesi_ Adeviyee benimki sadec hafif yeşil yapınca nornla yapıyor sarı kakasını Fışkırtarak ve cıvık yapıyor
Busrminel Sulu cıvık olması normal değil siz doktorunuza danışın kakasının resmini çekip atın doktorunuza ateş de yapar dikkat edin
Hafsaninannesi_ Busrminel Sabit doktorumuz yok 2 aylık takibinde sağlık ocağı hekimine gösterebilirim
Epifenomen-gkc Hafsaninannesi_ canım benim kızım tam 2 aylıkken kakada mikrop çıktı ishali ona bağlıydı. Doktor ihtimal bile vermiyordu bu kadar küçük şocukta mikrop olmaz diye ama oluyor. Günlük rutin kakamız 3tü bizm hiç 4 olmazdı 7 olunca korktum ve daha basında yakaladım. Sizin rutinin de çok üstündeyse doktorunuzla iletişime geçin derim. Hele bu zamanda bebegin neyden ne kapacagı belli olmuyor
Adeviyee Hafsaninannesi_ gazdan dolayı fışkırarak yapar ama alerji durumunda da oluyormuş fışkırma. Ben kendi bebeği söyleyim beş aylık olacak şimdiye kadar hep cıvık yaptı fışkırarak yapar çok yaptığı zaman hala 4 5 kaka yapıyor günlük
Busrminel Bence bir an önce doktor bulun bebek doktoru çok önemli her anında hemen ulaşabilcegniz birisi olmalı çünkü yol çok uzun açıları olcak ateşi çıkacak dişi çıkcak belki ateş yapcak diş yani bir an önce doktor bulmanızda fayda var