Kdsezgin Ateş yapıyor mu çok huzursuz oluyor mu bir de bacaktan mi oluyor yaptıran anneler cevaplarsanız sevinirim
Hasmel Kdsezgin dün olduk iki tane bacaklardan yapılıyor huysuzluk çok değil ama dün gece 38.3 gibi ateşi çıktı birazcık calpol verdim ebe 38 olana kadar ilaç verme dedi çok aşırı huysuzluk yapmıcak sanırım geceyi geçirse geçiyor
Anec_2020 Kdsezgin bu sefer iki bacaktan olcak her bebişte etkisi değişiyor kuzum Allaha şükür benim bebeğimde bi etki yapmadı ama belli olmaz yinede sürekli ateşini kontrol etmek lazım
eymeninannesi3 Kdsezgin 2 tane bacaklardan yapıyorlar ateşimiz çıkmadı allaha şükür ama biraz huysuzluk uyuşukluk vardı tabi
Hasmel 121015 İki tane ama zaten bi tanesini anlamıyor bile diğeri azıcık yakıyor ama sandığınız kadar ağlamıyor merak etmeyin
bburcu Kdsezgin 2 bacaktan yapıldı bugün. Ateşini kontrol ediyorum sürekli umarım bir sıkıntı çıkmadan atlatırız 2.ay aşısında çok kötü olmuştu çünkü 😓
Kdsezgin bburcu benim bebeğim de 10gun kendine gelememisti nasıl geçiyor şuanda sizinki Allah şifa versin
bburcu Kdsezgin bir sıkıntı yok şükür uyuyor. 2.ayda çok hareketli olmadığı için şişmişti bacakları ama şimdi keyfi iyi gibi bakalım kontrol ediyorum sürekli
Mervee88 Kdsezgin daha dün yaptırdık 2.ayda iki bacağa yapılanların aynısı😕 ateş olmadı menenjit aşısındaki gibi bacağı da acımadı ama bütün gece kendini sallattı uyumadı doğru düzgün😣 tabi bu 4.ay atağından da olabilir 😕
Mervee88 Kdsezgin valla ataklarının hiç biri bu kadar yıpratmamıştı beni😢10 gündür hiç uyumuyorum desem yeridir 😢
Efsunalp Kdsezgin biz bugun yaptirdik hic huzursuzlugi atesi olmadi 2. Ayda olmustu bunun sebebi verem asisi yuzundendi bu bacaktan yapilan asida bu kadar yan etki olmuyor
AslihanElif Kdsezgin sabah yaptırdık bizde iki tane bacaktan yapılıyor şimdilik bişeyi yok şükür nöbetteyim ilerleyen saatlerde bişey olur mu bilemiyorum nöbetteyiim 🥴