Kubraalimuhsin Kızlar 24 ocakta doğum yaptım doğum parası ne zamana yatar ptt yi aradım yatan gözükmüyor dediler ödeme aşamasında yazıyor e devlette de
132420 Kubraalimuhsin yatmıştır canim e devlette öyle yazıyor sen ptt git 1 ay içinde yatıyor benimde öyle yazıyordu e devlette
Mutluluk Kubraalimuhsin 10 Aralık’ta doğum yaptım Başvuru yaptığın yer 25 şubattan sonra yatar dedi Bende cuma günü yani 6 Mart’ta aldım
Babys1 Kubraalimuhsin doğum parasını aldım 40 gün sonra yatmıştı, diğer alınan para için alışveriş hakkı veriyoruz dediler kaymakamlıktan böyle bir şey duydunuz mu ?
Mom727272 Kubraalimuhsin ptt’dwn almak zorunda degilsiniz, e-devlette banka inan tanimlayim oraya yatıyor uğraşıyorsunuz.
ruzgargibi 132420 ben de çalışıyordum doğum iznindeyim. Yine de eşim adına mi yatmistir. Herhangi bir başvuru yapmadık canım
haziranin25i Kubraalimuhsin e devlette analik raporuna bakmanız gerekiyor. Benim hastanem e rapora işledi 2 şubatta doğum yaptım 24 şubatta ilk taksidi yattı hesabıma
haziranin25i Uzram evet ikisi de ayrı e devletten bakabilirsiniz süt parası 232 TL doğum parası sgk ile alakalı 🤗
132420 ruzgargibi çalışıyorsan senin adına da yatabilir canim hastaneden başvuru yapıyorlar sizin yapmanıza gerek yok
ruzgargibi 132420 tamam canım buldum benim adıma yatmış. E devletten şahıs ödemelerini aratıp bulabilirler paranın yattığını bulamayan arkadaşlar. Pttye yatmış gorunuyo 2021 yılı için 232 TL bilginiz olsun🥰