ZMK Gulella120 başka koyacak yer yok prize takılı oluyor ve diğer prizlerin önü hep açık unite konsol koltuk gibi bişeyin altına koymam gerekiyor ki görmesin yeri değiştirildiğinde de istasyonu bulamıyor eski yerine gidiyor
canoglum_ Mom078 bulundugu odada kesinlikle kapıyi kapatir takıntısı var bide hergün en az 10 kere mutfak dolaplarınn alt tarafını boşaltır tencere kapaklarını ayrı görmeyecek onları yerleştirir bide cam kavsnozlara zaafı var ve elleriyle tutup bişey yemeyi sevmiyor elleri kirlenmesine dayanamaz ve her uyandığında opulmelı eğer öpmezsem yanaklarımı alır iki elinin arasına öptürür kendini 15 aylık :)
Erddmrk Mom078 saten kiyafet giyen olursa yandi acayip zafi var kol bacak dös bas nere denk gelirse oksayip oper 🤦♀️🤦♀️ yastihinda kiyinda saten var onu ope ope uyur 😂😂
Kejdndhh06 Mom078 herşey özelikle süpürge paspas mutfak aletleri 8aylık oğlum herşeyi inceleme peşinde 🤣
gigibjk Mom078 11 aylık kizim kitap okuyamıyorum yemek istiyor hep peçete dahil yemeğini eliyle yemeyen kiz kitapları yiyor takıntısı kitap kagitlarla benim kizin birde dolap kilitlerini sökmekle 😂
Belinaysmom Mom078 5 ay 5 günlük uyuyana kadar elimi sım sıkı tutuyor bi gün kan kaybından gidicem 🤣😘
Reyhanesm Mom078 evdeki ayakkabılar hepsini ‘ ayakkabı ‘ diye bağırarak giyer. Elinde evdeki bozuk telefonu ile belirlediği bir köşesinde konuşmak😂 düzenlediğim yatakların içene girip bozma gibi bir takıntısı var
75kinalikuzu Mom078 çöp kovası bugün zor yakaladım avuç içi çayla dolu nereyi kurtaracağımi.sasirdim henüz yürüteç te ama ben ona yetişemiyorum
hirosima Mom078 prizler ayyy deli oluyo orayı karıştırmaya erkek uşak haliyle dikkatini çekiyo😬 kapattım da ben rahat ettim o sinir oldu😃 birde pampaslarım yürüteçle önünden her geçtiğinde bikere taciz ediyo onları üstü başı pampas otu😂
BademsMam Mom078 kızım 8 buçuk aylık kağıtlar, şişe, kova, alt değiştirme örtüsünü ağzına sokmadan duramıyor 🤣 daha bir sürü varda say say bitmez
tubaden Mom078 biz daha takıntı için küçüğüz ama kumanda 3 priz şarj aleti bunları görünce ipi çekilen titreyen oyuncak gibi göbeğinin üstünde debelenip duruyor tabi daha gidip alamiyorda 🥰🤣 sonra bana bakıp ağlıyor al diyor 🥰