Nedimnedim Kızlar merhaba aranız da isveç diyeti yapan var mı.. ben çok araştırdım yapıp iyi sonuçlar alan çok kişi var..pazartesi başlamayı düşünüyorum benimle başlamak isteyen var mı birbirimiz motive edelim😊
Mrv-_- Nedimnedim çok sağlıksız bir program, ne kadar hızlı kilo verirseniz aynı hızla daha fazlasını alırsınız.
Cansudurmaz Nedimnedim çok zor bir diyet bende Bi ara yapmıştım ve zaten o ara zayıfım neyime yapmıştım anlamadım 😂 teyzem de yapıyordu o ara ve 20 kilo verdi kısa zamanda harika kilo veriliyor ama sağlıklı mıdır orası tartışılır daha fazla yenilebilen ve sporla desteklenen diyet öneririm size hele çocukla o kadar açlık çok zor 🙂
Nedimnedim alchn internette youtube yazın tüm bilgiler var…belirli şeyler yığabiliyorsun onun haricinde bisey yiyemiyorsun
Ogretmen34 Nedimnedim çok iyi veriyorsun ama bıraktığın an geri alıyorsun her zaman uzun süreli yapmak çok zor o yzuden aralıklı oruç diyeti yapıp hayatınızı düzenlemeniz daha kolay bence
Nedimnedim Valla kızlar 1 ayda 7 kilo 200 gr verdim ama gerisi kaldı gitmiyor .o yüzden bu diyeti yapicam
Cansudurmaz Nedimnedim evet bir kısmını geri aldı çünkü direk verilen kilo bir süre sonra geri alınıyor ister İstemez iradeyle sürekli az ve sağlıklı beslenmek lazım bir de hareket ama diyene bak bende başaramıyorum 😂