Denizkiziii bende sallıyordum ve salladıgımda ağlıyordu saatlerce sabahlara kadar saaladıgımı bılıyorum baktım olcak gibi degıl bıan tak ettı dedım yüz üstü uyuyor yatırdım yarım saat poposuna pıt pıt vurdum pıspıs dedım ve uyudu hıc aglamadı megersem cocugum sallanmak ıstemıyormus uyku rutini olusturdum 1 hafta boyunca akşam uykusuna yatmadan uyku tulumu gıydirme ninni soyleme yanı uyku saatının geldıgını kavrasın dıye sonra 1 hafta 10 gun boyle yaptım sonra odasını ayırdım kendımede yer yatagı yaptım 😊hemen yanlız bırakamazdım odasında rutinimizi yaptım yatagına koydum sadece pışpış dedım döndü döndü döndü uyudu sonra yavas yavas pıspısı kestım sonra sadece yatagına bıraktım ve ona asla bakmadan yanında sandalyede oturdum hıc konusmadm ve artık koyuyorum yatagına ve cıkıyorum odadan 10 dk bazen 5 dk oyun bıle oynuyo kendıne kendıne sonra pat uyuyor once kendınız cesaret edin 😊 ve ınanın bebekler kendı uyumak ıstıyor bebeklerın uyku gecıslerı var ve desteklı uyutuldugunda o uyku gecıslerınde 30. 40. Dk yanı tekrar o destegı ıstedıklerı ıcın sallanan bebek uyanıyor ama en onemlisi ayına gore uyanıklık suresi ilk olarak o uyku surelerını duzenlersenız desteklıde olsa bebegınız uyur 😊