Busraaceper Arkadaşlar merhaba ya bebegim 5 aylık.uyutmada cok zorluk cekiyorum sallamadan asla uyumuyo sallamayı bırakınca uyanıyo hele bu ara yarım saatten fazla sallıyorum uyusun diye kollarımda derman kalmadı artık yardım edün akıl verin lütfen
Fulyaalinmina Busraaceper çok uykusu gelmesini bekleyin emzik kullanıyorsanız emziği verip yanında durup ninni söyleyin ben o şekilde rahata erdim
tubaozlu Busraaceper benimkinde uyku dalmasında sorum yok ama gece uyanmaları çok arttı saat bası uyanıyor sizin nasıl 5aylık bnm bebegmde
Anagibianayim Busraaceper sallamayı yavaş yavaş bırakın duzelicektir ve ağlar diye korkmayın cesaret edip deneyin salla bırak yöntemini ben öyle biraktirdim şuan 4ay 22 günlüğüz
Aarel Kesinlikle eğitim hem kendınıze hem bebegınıze yapcagınızven buyuk ıyılik bebeğinizle daha guzel vakıt gecırceksiniz 5 ay cektım bnde 3 aydır dünyam degıstı uyumasıyla❣️
Zekiyee29 Aarel nasıl bır yol ızlednız acaba. Bizde uyuyorduk desteksız yenı bırakmııştı 4.ay atagı gelınce başa sardı şuam tekrar sallanarak uyuyor
Anagibianayim Zekiyee29 atak bitince tekrar deneyin tekrar alışıyorlar benimde aynı oldu atakta çok ağlayınca salladim ama atagimiz azaldi yine bıraktım sallamayi
Busraaceper tubaozlu valla 2-3 gune kadar cok guzeldi bir kere uyanıyodu nedense şimdi sürekli uyanmaya başladı
Aarel Denizkiziii evet kendım eğitim verdım arastırdım okudum gunlerce ve ınanın kendı uyumayı ogrenen bebekte atak en fazla uyku suresını 20 30 dk etkılıyor ama sız uyutmak ıcın cabalamadıgınız ıcın sizi etkılemıyor😌
tubaozlu Busraaceper aynn doktor diş etleri şişmiş kasınıyor dedi inş en erken zamnada cıkarda rahatlarız 🤣