Zeynebsmom Merven bodrumda falan öyle sanırım benim arkadaşımın başına gelmişti orda o yüzden hak veriyorum size
Merven Deletedmom727207 başıma geldi malesef çekiniyorum o yuzden kalabalık gruplar halinde olunca gene sıkıntı olmuyor da tek kisi olunca bnde çekiniyorum o durumdq
Aselkooo Ayvalık, cunda olabilir hem biraz daha aile yeri gibi bence hemde diger tatil bölgelerine gore daha sakin. Hasemaylada gayet rahat girebilirsiniz. Ben bi sıkıntı yaşamadım 😊
Zeynebsmom Merven otel değil de ev tutmak isterseniz Erdek Paşalimanı adası derim muhafazakar bi yer fakat bildiğiniz köy çay bahçeleri var sessiz sakin çok tatlı keşfedilmemiş bir yer. Biz her yaz gideriz ❤️
Gokce_mom Merven arkadaşa katılıyorum bende kapalıyım ve haşemayla gittiğimde oteldeki yabancılar bir kere bakıyor anlıyor nedenini hani kapalıyız DİE ama bizim Türk milleti öcü görmüş gibi bakıyor sanki bikini mayoyla girmek zorundaymışız gibi
Merven Gokce_mom zaten yabancılardan degil çekingenlik gercekten Müslüman ülkesinde yaşayıp Müslümanı diyen şahsiyetler
Merkurretrosu Akçay da Körfez termal var normalde devremülk ama devresini kiralayanlar oluyor bütçeniz ne kadar bilmem ama çok güzel orası internetten bakın isterseniz