Mom987 Alanbebek Bebeğe göre değişir. Biraz huzursuz olabilir ama siz aşıya gitmeden ilaç vermeyin aşının etkisini düşürmüş olursunuz
Zey44 Alanbebek bizim de bu gün aşımız 🥲 normalde ataktan dolayı huzursuz aşıda olunca daha beter mi olur DİE korkuyorum bende
[silindi] Alanbebek huzursuzluk yapmadı keyfi yerindeydi ama ateşi 37.8 i gördü takip ettim hep calpol verdim
Nazli_07 Alanbebek Az önce vurulduk eve gelir gelmez ateş düşürücü ağrı kesici verdim şuan bir sıkıntımız yok inşallah olmaz 🙏
Xyz26 Vallaha şükür hicbir asi da skinti çekmedik ben asiya gitmeden yarim saat önce calpol verip gidiyorum şimdiye kadar hep öyle yaptım hicbir aşısında skinti cekmedim
Alanbebek Xyz26 ates olmadan calpol vermeyı önermiyor canm doktorlar ama ates olursa verırım tesekkürler canm 🥰
Alanbebek Mom987 evet saglık ocagandakı doktorumuz 2 ay aşısında da ogle soylemıstı demıstı atesı cıkmadan sakın verme yıne vermıycem tesekkür ederim
[silindi] Alanbebek calpol hem ağrı kesici hem ateş düşürücü şurup ateşi olmasa bile ağrısı varsa verebilirsiniz 😊
Xyz26 Alanbebek vallaha bize doktorumuz bu şekilde yapın dedi bizde bu şekilde yapıyoruz tabi sizin doktorunuz farklı birşey söyler bunu bilemem 👍
Alanbebek Zey44 biz de ogleyiz canm uykuya direnme falan aglama falan hep oyun istiyor şükür oynayınca falan duruyor ama aşıda huzursuzluk yaparsa falan dıye korktum dogrusu
Alanbebek [silindi] tesekkür ederim canm ögle yaparım aşımız persembe günü bakalm beni neler beklıyor 🤦🏻♀️😘
Alanbebek birminikdev bizimde diger ilk iki aşımız ates vs birsey olmadı 2 ay aşımızda biraz huzursuzduk gecelerı aglayarak falan uyanırdı simdi bu asıdada ogle olurmu dıye merak ettım inşallah birsey olmaz
Alanbebek Xyz26 haklısın canm her doktor farklı birsey soyluyor meslekler aynı ama görüşler farklı oluyor 😌
birminikdev Alanbebek Ben diğer aşılardan gelir gelmez calpol vermiştim yatmadan da vermiştim belki de o yüzden çıkmamıştır. Bu sefer çıkmadan vermeyeyim dedim 2 gün mahvoldum 😔 İnşallah sizde de olmaz. 2.ay aşılarının devamı bunlar
Alanbebek Zey44 acaba huzursuz oldu ondan olabılırmı bızımde uykularımız cok guzel gecelerı acaba bizim nasıl olucak ya 🤦🏻♀️ Zaten şu dört ayda 2 aydır güzel uyuyoruz
Alanbebek birminikdev inşallah olmaz canm ben 2 ay aşısında vermemıstım calpol ates olmadı ama cok huzursuzdu inşallah bugunlerde gecicek 🤲🏻
Zey44 Alanbebek bu güne kadar bizim de öyleydi gece huzursuzdu gündüz de huzursuz büyük ihtimalle ataktan kaynaklı