Mehtaponurs Ebrua3- ben tuvalette peçeteye silince bi pembemsi kırmızımsi geldi sonra dedim heralde regl geliyor ucunda 😄 2 saat sonra tekrar gittim baktım bu sefer kahverengi aklım karıştı acikcasi normalde onu gördüğüm an yoğun bir şekilde kırmızı kırmızı kan gelmesi lazımdı daha ince ki regllerim gibi
Mommy3 Mehtaponurs bende açık pembe renkliydi iç çamaşırıma bile akmıyordu tuvalette kurulanırken fark etmiştim. Umursamadım regl günüm yaklaşıyordu diye agrı sancı hiçbir şey yoktu yerleşme kanamasıymış 🤭
Mehtaponurs Mom0982 vok şükür kavuşturana kucağına aldirana 🙏😊 Allahim isteyenin kucağını boş bırakmasın 😊
Bugraslan1 Mehtaponurs doğum yapali 6 ay oldu geçen ay normal regl oldum bu ay damla şeklinde geldi daha da yok.10 güne yakın geçti. Süt koruyor derler ya e o zaman geçen ay neden oldu anlamadim
Deletedmom_29 Mehtaponurs benim yeresme kanamam iki defa oldu. Biri adetim geçtikten sonra 10. gün diğeri 20. günde oldu. Kahverengi ve bir defalık geldi. Adet sancısı gibi sancılarım oluyordu
atopiklininannesi Mehtaponurs ben yaşadım canım adet olacakmış gibi kasıklarım agrıdı sonra baktım pembe akıntı şeklinde kan geliyor.ped takacak kadar değildi günlük ped işimi gördü.Bikaç gün sürdü
Leman01 Mehtaponurs hamile olduğumu öğrendiğim gün olmuştu çok az iç çamaşırımda leke gibiydi . Doktor hemen tutunma iğnesi vurdurdu. Bir dahada olmadı
Ogretmennannee1 Mehtaponurs olsun canım düzen bekleme zaten. Adettin gecikiyor . Ve hamilelik hormonu çıkıyor . Sonra bir anda düşüyor adet oluyorsun
Tazecikannee5 Mehtaponurs 5gun pembemsi bi 5 günde siyah koyulukta gelinci etraftan yerleşme kanaması mi yoksa dendi. Şimdi 4 aylık yanimda yatıyo 😂😂
Mom_teacher Mehtaponurs ben ilk gebeliğimde yaşadım, adetime daha baya vardı tam hatrlamıyorum, 1kez oldu, adetin ilk günü gelen afedersiniz kahhve leke gibiydi, llekelenme şeklinde oldu, devamı olmadı
1balkizannesi Doğum yapalı 6 ay 21 gün oldu 1 dwfa adet gördüm 2. adetim gecikti sezeryan oldum arada kan ve daha çok 4 gündür kahverengi leke geliyor acil başına gelne varsa bilgi verebilir mi şaşkınım hamile miyim acaba😒
Mehtaponurs 1balkizannesi emziriyor musun canim. Düzensizlik cok normalmiş gercekten ben suan regliyim 😄