Csknozge Kumsal25 bizim bebişin sınırdaydı kilosu 1 aylıkken şimdi 3 aylık gayet güzel toparladı kilosuda iyi kollar bacaklar tombik tombik 😀
Kumsal25 Seymaybars27 onu cok kücükken kullanmitm kabız olmuştu bi daha denemedim acıksası denemek lazım hala gazlı bebeğim mesala biberonu zor alıyor yada aldı diyelim gazını atıyor bırakıyor 🤷🏼♀️
Kumsal25 Csknozge oy naşallah ne biliyim doyurmuyor bilmem ne diyorlar ya bizm biberonu görünce ağlıyor bide zar zor tuttugrm 120 cc yapuyrm gazını atıyor altan bırakıyor bi daha istwniyor ya gazlı gala kıvranıyor geceleri fln
aser34 Csknozge benim bebeğim de 1.5 aylık hipp combiotic kullanıyoruz ama çok kaka yapıyor hala bir de Dr kilo alımını yavaş buldu sizin bebiş ne zaman kilo almaya başladı bende değiştirmek istemiyorum hippi içeriği en temiz mamalardan olduğu için
Seymaybars27 Kumsal25 benim bebeğim tüm mamalar da kabız oldu bunu ben yaklaşık 8 ay kullandım ve çok memnun kalmıştım hem kabuzlıhu hem gaz sorunu kilo aldırması da iyydi daha sonra bebeğimin bagırsakları gelişti zaten şimdi başka kullanıyoruz
Csknozge Kumsal25 gazını cıkartsada gazı bitmezmiş bebeklerin bizimkide geceleri öyle malesef birikiyormuş gaz zaten geceleri çok olurmuş
Kumsal25 Sakura-chan bazıları cok ağır kokuyor çnk sma aldm kokmuyor diye oda durdkca kokmaya başladı belkide ondan içmiyor diyem