tosbikyanak-ela- [silindi] rica ederim ıslak havluları da çok harika mor renkli 3 lü satılıyor bilginiz olsun 😊
Deletedmom_29 [silindi] her bebeğin yapısı farklı alip denemek lazım. Bizimkine BİM’in bezi iyi geldi sızma taşma yok, bacakta iz yok, kuru tutuyor pişik yok. Biz de deneyelim olmazsa kullanmayız diye başlamıştık. Ama memnun kaldık
[silindi] Deletedmom_29 tabi ki haklısınız . Denemeden bilemeyiz . İnşallah iyi gelir bize de . Hayırlısı olsun ☺️
S_ezel [silindi] baby me kullanıyordum sızdırdı diye bimden aldım 5 numara, çok güzel, fiyat 32 li paket 29 TL olması lazım
Asya12 [silindi] a101 sofia bim in bezinden daha iyi bize pişik yapmasa devam ederdim prima kullanıyorum çok istemesem de ..birtek o iyi geldi diğerleri ya sızdırdı ya pişik yara yaptı
Baharinannesi [silindi] geçen hafta bime indirime geldi canım 5 numara kullanıyorum ben 82 adet olması lazım 57 tlye aldık ve 3 paket aldım kullanıyorum çok memnunum önce bizde pirima kullnıyoduk ama artık 8 buçuk aylık ve biraz büyüdük malum yüksek fiyat ve içerik sayısı da azalıyor bime geçtim çok memnunum
[silindi] [silindi] yok fiyatı aynı şok ve a101 bile göre iki üç lira daha pahalı ama evy Baby kendi sitesinde çok daha uyguna satıyor bı bak istersen deterjan ıslak mendil de hediye veriyor