Damlaliva Ela123 deli gibi su kahve nescafe türk kahvesi tüketiyorum. Kalkamıyorum yerimden pipetle besleniyorum 😔
gulay_candemir Damlaliva Bende aynı şeyleri yaşadım bir hafta başımı kaldıramadim öyle bir ağrı görmedim ne kahve ne neskafe hiç bir şey fayda etmedi
Damlaliva gulay_candemir dikişlerimin acısını bile görmüyorum baş ağrısından 😑 nasıl atlattınız peki.
gulay_candemir Damlaliva Bir hafta günde üç yada 6 defa neskafe içtim ağrı kesici ile beraber on gün sonra hafifledi
Annis-ogul Damlaliva cnm aynisi bnde de oldu hemen doktora gittik biseyler yapsın diye.bu anestezi etkisi altında kaldığımız için oluyormuş Doktorum bol bol nescafe ve su içmeyi soyledi ve emzirirken devamlı karşıya bakmami brbegin suratına ve yere bakmamami soyledi ve gerçekten de uyguladım ve ertesi gün bi şeyim kalmadı ama yere baktıkça cok oluyordu.
Annis-ogul Veyattiginda mümkün olduğu kadar yastıksız duz yat cnm oyle igne yeri daha çabuk kazanıyormuş
Annebalisi Çok geçmiş olsun🙏🏻 Benimde 10 güne kadar doğumum olacak inşallah,ilkini genel anesteziyle olmuştum ama şimdi spinal istiyordum burda yazılanları görünce korktum🥺 Tavsiye etmez misiniz spinal sezaryeni ?
Damlaliva Annebalisi valla balım keşke spinal olmasaydım genel anestezide böyle şeyler olmuyormuş. Dikişlerimin acısı filan hikaye. Acı eşiğim çok yüksektir ama kafamı kesesim geliyor ağrı ağlatıyor resmen. 2 gündür bebeğimi bile alamıyorum pipetle besleniyorum.
Annis-ogul Damlaliva oyle oluyo vala cnm qma hep karşıya odaklan yere eğilme emzirirken bebegin yuzune bakma
Flashtv Damlaliva Birebir aynısını yaşadım dümdüz uzanınca birşey yok kalkınca beynimde şimşekler çakıyordu sanki kahve dinlenmek vs hepsi hikaye anestezi doktorum serum taktı aynı dakikada geçti. Bu arada bende anestezistim ama terzi kendi söküğünü dikeniyormuş malesef 😄
melasya Damlaliva bolca kahve sutsuz.bitter cikolata.bolca yuruyus ve gaz cikarmalisiniz baska turlu gecmiyo asla .ve kafanizi asagi dogru egmeyin hic hep karsiya bakin anestezinin etkisi uzunca sure sizden cikana kdr boyle 15 gun cekmistim o illeti ole kalicam sanmistim
Kuzummm Damlaliva benim hıc agrı olmadı ama dogumdan hemen sonra nescafe içmeye baslamıstım ondan mı olmadı bilmiyorum bi ağrı kesici serum yaptırın cok kotuyse parol yapıyorlar zaten bır sey olmaz ondan
MerveC Damlaliva evet o baş ağırsınnın aska tarifi yok ama çözümü var 😇 nescafe ve bitter çikolata iki üç gün tüketin hemen geçiriyor ağrıyı
tugceerva06 Damlaliva ah ahh 3. gün başladı 2 gün boyunca çektim kuzum. Allahım yatınca kafamı koyunca geçiriyor du ayağa kalkinca dehşet böyle bı ağrı yoktu evde misafir var kalkamadım yanlarına kafam uyusuyordu ağrıdan resmen. Anlıyorum seni çok iyi yanii… Sezaryen de beni zorlayan tek şey o baş ağrısı oldu doktoruma hemen döndüm dedim oda kola önerdi canım sende dene bir iki bardak içtim gün içinde . Geçti inan ki sende deneyebilirsin. Güle güle büyüt bebeğini bu arada Allah analı babalı büyütsün tatlım 💕
yademila-48 Damlaliva tek çaren günlük 20 ye yakın 2si bir arada içmek ve bol su tüketmek başka hiç çaresi yok canım benim tam 10 gün sürdü ölüyorum sandım sezercik yerimin ağrısını bile unutmuştum hayatımda hiç öyle bir acı yaşamamıştım bir de 4 saat ara ile geralgine k iç 2 güne toplarsın bu dediklerimi yaparsan birde korse tak karnına bu süreçte
Koalina yademila-48 Aynı şeyleri yaşamısız sizinle peki hala bi baş ağrısı kaldımk sizde acaba. Bende doğumdan sonra bir baş ağrısı oluştu kusuyorum bazen hatta