Melek21 Azraninnnannnesi benim oğlum daha 11 günlük o yüzden pek bilgim yok 😅 Burada duyduklarım beni biraz korkutmuyor değil yani
Azraninnnannnesi Melek21 inşallah başınıza gelmez her emzik alan emmez diye de bişey yok inşallah emzikle alakalı değildir
Aybk Azraninnnannnesi biz emzige 1 aylıkken başladık suanda 4 aylıgız herhangi böyle bir durumla karşılaşmadık, sadece emiyor oglum ama ben anne memesine en yakın emziği kullanıyorum etkilimidir bilemem
oglummehmedim Azraninnnannnesi benimki 15gunlukdu hastaneye gitdiginde zatürre olmuştu ve de emziğe alisturdilar orda 3aylik hala emiyo emzigi sadece keyfi yerindeyken aliyor memeye aşık bir oğlan
Yasemintutku Bizde emzik kullanıyorduk 40 günlükken meme reddi yaşayınca bıraktım...sonra çevremde hepimiz emzik verdik memeyi bırakmadı onla alakası yoktur dediler yine verdim...şimdi yine meme reddi ve yine bıraktım...bence bizde yaptı ama her bebekte farklıdır diye düşünüyorum...bu sorunun cevabını ancak bebeğin verir sana
Azraninnnannnesi Yasemintutku ya uyurken emdiği için denedim bırakmayı yanı 20 dk ağladı neredeyse bende verdim mecburen siz nasıl bıraktırdınız
Yasemintutku Azraninnnannnesi valla özel bir çaba harcamadım daha 2 aylık anlamıyor pek sanırım...tabi emmeden daha zor uyuyor ama uyuyor
AliyeAsel Azraninnnannnesi evet kuzum maalesef reddeder benim kızımda öyleydi 3,5 ayda zor tuttu emziği bir ay sürmedi memeyi bıraktık
Azraninnnannnesi AliyeAsel 🤦🏻♀️ Off inşalalh düzelir gündüz pek almıyor ama demek ki yinede etkiliyor
AliyeAsel Azraninnnannnesi ben uyukladığı zaman veriyordum ama 1 ay gitti sadece canım uyuklarken dene bi
Bebeminnie Azraninnnannnesi silikon uç alın aventin kelebek uç çok iyi. Onunla emsin emzik gibi zaten öyle öyle alışır Hiç emmemesinden iyidir sonuçta
Muhteriz Benimki de aynı 1 Aylıkken verdim emziği ve Benimki 40 çıktığından beri memeyle kavga halinde zar zor emziriyorum bende bazen emzikten mi oluyor acaba diye düşünüyorum çünkü uyanıkken göğsümü emdiği çok nadir memeyi veriyorum ağlıyor arkasından emziği veriyorum hemen alıp emiyor ve ben nasıl bıraktırırım bilmiyorum 3 aylık olduk gün içinde bir şekilde oyalarım ama emziksiz uykuya dalamıyor emerken uyusun istiyorum ama uyanıkken almıyor göğsümü napıcZ bilmiyorum
Azraninnnannnesi Muhteriz bende memeyi veriyorum almıyor emziği veriyorum arkasındn cuk cuk cekiyor uyumak istiyor uyurken vermesem cok ağlıyor biz gün içerisinde de almıyoruz