Ozlem43 Kızlar dün meme reddi yaşadım bebek memeyi ağzına değdirince çıldırıuor 7gün sonra 3aylık olacak ve sol göğsümde sabah uyandığımda bir sertlik koltuk altıma doğru bir beze çok acıyor göğsün ne yapicem ben
[silindi] Ozlem43 göğsünü sağmalısın aynısı bendede oldu sağınca biraz rahatlıyor Bi kaç güne acıda geçiyor
KuzeyAtlas Süt birikmesi olup iltaaplanır hemen sagın bende olmustu cok kotu bı durum sık sık sag bosalt gögsünü
Mmtzynada Umma olmuşsun canım bebekte çok dolu olduğu için istemiyor hem göğsünü sağ bide zorlasa olsa ağzına ver memeyi hemen pes etme biraz ağlıyor bağırıyor ama sonunda yorulup alıyor ummaya gelince canın bişey istemiş yememişsin düşün canın ne istediyse ye annen fln varmı onlar ummaya ne yapılacağını bilir ona bi danış derim ben sol göğsümün sütünü öle kuruttum tek göğüsle emiyoruz şimdi agrısa bile sağ yoksa daha kötü olur😟
[silindi] Ozlem43 maalesef yaşadım işe başladığım için biberon verdik oda Bi süre sonra meme reddine sebep oldu. Şu an sadece geceleri emio gündüz mama başladık
Bisaniye Ozlem43 emziremiyorsan sağ canım ve banyoda hafif masaj yap. İlk bebeğimde benim de oldu şimdi kitleye dönüşmüş o dönem masaj yapıp eritebilirdim ama farklı durumlar vardı yapamadım
Bisaniye [silindi] geçen ay ultrason çekildi üç ay sonra tekrar bakalım büyüme olursa duruma göre biyopsi yapalım dedi doktor bekliyorum bakalım korkuyorum da bi yandan
[silindi] Bisaniye bende de korku var sizin nasıl ele gelen ağrısız hareketli bi kitle bende bugün doktora gidicm Rabbim şifa verir inşallah size de
Bisaniye [silindi] evet ağrısız hemen üst derinin altında çok rahat hissediyorum. İnşallah kötü değildir 🙏🏻
Bisaniye [silindi] yok hayır iki sene geçtiği için üstünden ağrı acı kalmadı. Aslında ağrımasına iyi diyorlar:/
[silindi] Bisaniye inşallah kötü birşey yoktur ne kadar süredir var sizde sadece anne sütü mu veriyorsunuz
Bisaniye [silindi] inşallah canım 2016 Ağustos ayında doğum yaptım o zamandan kaldı. Şimdi sadece emziriyorum ☺️☺️
Sedakanikyiss Ozlem43 Mastit olmuşsun canım bende olmuştum. Sağınca geçmiyorsa doktora git ilaç versin.