AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Canselerdm Elbise modelleri de var ama ben takım için attım daha şık diye ☺️
Sadekek Canselerdm bende kısa elbise sevmem ama giydiğim bedenden bir tık büyük alıyorum ve oluyor ama elbisenin modeli kısa ise zaten belli ediyor kendini kalıplara dikkat etmek lazım
balbadem07 Instagram dan ziyade gyim siteleri mevcut zaten sefamerve modanisa trendyol hem guvenli ne blim😀
AgentMom Canselerdm eltime geçen hafta Modanisa Dan aldık. Çok güzel çıktı. Elbise ya da abiye kategorisine bakın hemde indirim de şuan. 2 güne elimizdeydi
Sadekahvem Canselerdm meristore elbise en çok bu sayfada var güvenilir kaliteli ben hep elbiselerimi buradan alırım Modaala var birde
AgentMom Canselerdm evet canım bende baya bir şey aldım. Beğenmezsin geri gönderiyorsun zaten. Etiketini koparma poşetini falan düzgün aç beğenirsen giyersin yoksa paketle gönder. Ama genelde bedenim uyduysa geri göndermedim malı falan güzel
Sadekahvem Canselerdm eminim beğeneceğiniz model olacaktır. Hatta meristore toptan mağazasında bakabilirsiniz
Canselerdm Sadekahvem evet cnm ordan takım aldım efsane güzeldi ama hiç aklıma gelmedi orası tekrardan💐
afraninannesii Canselerdm suud colection özellikle elbiselileri, Manuka, Meryem Merve batu, Ayşegül güneş şalları çok güzel, touche