Alyanur Fatmanazuykuda emzir bendede öyleydi düzeldi sonra sonra hatta 6aylik olacak hala yaoiyor bazen nekadarlik bebeginiz
Yesimgulcakir Fatmanaz benımde öyle kuzum artık sağlayıda bıraktım çünkü sağıncada pek bişey gelmiyor emince gelıyor, o yüzden tek göğüsüm büyük diğeri küçük mslezef
Selma42 Fatmanaz sağ tarafına koltuk altına yastık koy. Bebeğin gövdesi sağ koltuk altına denkgelsin. Bi nevi pozisyonu ters olacak. Belki o şekilde emer.
Bahar23 Fatmanaz benim de bebeğim 7 günlük sağı emip solu emmiyor ben de ne yaptıysam emmiyor eğer bi çözüm bulursanız bana da söyleyin
Selinay İlk önce uyandığında emmek istemediği göğsünü ver biraz zorlar ama muhakkak alır uyku uyanıklık arasında da verebilirsin
Fatmanaz Selinay yok canım bu dediklerini yaptım çok inat ediyor 3 saat uğraştım sabah 6 adn 9:30 a kadar baktım artık olmuyor sağıp verdim biberonla
Selinay Fatmanaz benim oğlum da öyleydi acmazdi parmağını ıslatma dudağını aralar öyle çene yan kaşlarıyla oyna ora emme dürtüsü oluşturuyor
Fatmanaz Yesimgulcakir sağ göğsümü emmiyor sağıyorum biberonla veriyorum ama sağ göğsüm yara oldu Hemde çok ve acıyor sızım sızım sızlıyor doktora gitsem mi bir faydası olurmu ki bilmiyorum
Yesimgulcakir Fatmanaz canım doktor bişey yapmaz makınalar genelde yara yapıyor , bephantl, vazelın, Hindistan cevızı yağı gibi kremlerden sür sık sık ve elle sağ hemen toparlarsın inşallah
Selinay Fatmanaz göğüs yaran için tavsiyem kudret narı çok faydasını gördüm kanamali göğüs yaramı iyilestirdi
Fatmanaz Selma42 deneyeyim kafasını solda tutup sağ göğsümü sol göğsümmüş gibi hiç pozisyon değiştirmeden veriyorum yine kabul etmiyor
DamlaDeniz Benimde tek göğsümü emiyor çok yara olmuştu emziremedim şimdide emmiyor zaten süt de diğerine göre daha az geliyor benimde biri büyük biri küçük kaldı göğsümün
Fatmanaz Bahar23 Salı günü doktora gideceğim genel cerraha bakalım ne diyecek ne yapıyorsam emmiyor deli gibi ağlıyorum artık bıktım
Fatmanaz Selinay benim kızım uyurken burnunu sıkıyorum yinede emmiyor nefes almamaya razı sanki çocuk
Selinay Selinay Fatmanaz bir bitki saf zeytinyağı na konulup 3 ay karanlıkta bekletiliyor aktarlar satıyor