hzlssmoom Merhaba anneler, kızımın doğum günü için sade beyaz bı pasta yaptırıyorum ama üstüne figür istiyorum kendim almak istiyorum. Nerden bulabilirim alan kullanan var mı . Nerden aldınız acaba ?
hzlssmoom Mayisannesi34 ben kimseyi davet etmeyeceğim kismseyle görüşmüyoruz zaten evi balonlarla iyidogdun yazısıyla yıldızlarla susleyecegim sadcee 😂
Mayisannesi34 hzlssmoom benim Mayıs ayında canım yakın arkadaşlar ve kayınvalidemi çağırmayı düşünüyorum sadece 😅
Aybukemm hzlssmoom nasıl yapıyorlar ki ben görmedim onu yarın diş buğdayı yapıcam bende öyle süsleyim
hzlssmoom nesliysldl düz sade beyaz seker hamuru canım hiç bişey yok başka üstüne figür arıyorum dışarı çıkmıyorum pandemiden sipariş edeceğim biyer arıyorum
nesliysldl hzlssmoom ben pastamı kendim yapıp üzerine oyuncak hayvan figürleri koymuştum tek bir mum ile cok güzel oldu.
hzlssmoom nesliysldl zaten kimse olmayacak babası ben kızım olucaz o zaman bend üzerine küçük oyuncaklar yapabilirim hatta pastayı da kendim yapabilirim sizinki çok hoş olmuş nasıl yaptınız 🥰