Fatmaa_ilay Melissa95 ateşi cok yüksekse dönüşümlü olarak verebilirsin once calpol dusmezse 6 saat sonra pedifen 1 cay kaşığı
Zuzuuu Fatmaa_ilay Dönüşümlü ilacın bilimsel olarak verisi yok çok yanlış bilgi. Tehlikeli bir şey aksine
Delibirhatunn Dadam Geçen doktor bana da dönüşümlü ver dedi. Çünkü calpol tek başına sürekli kullanıldığında zararlıymış
Dadam Delibirhatunn parasetemol içeren ilaçlar yani calpol gibi uzun süreli yüksek doz alınınca karaciğere zarar veriyormuş
Dadam Melissa95 öncelik olarak calpol tercih edilmeliymiş canım parasetemol yani, pedifen bildiğim kadarıyla ibuprufen. Bebeğinin ayına calpol uygun.
Delibirhatunn Dadam Geçen burda birçok anne de paylaştı, calpol verdiği için bebeğine bişey olmuş ne olduğunu hatırlayamadım ama
Anne80 Melissa95 doktorum pedifenin mükemmel bir ağrı kesici oldugunu ama 1 yaşından küçğk çocuklara önermediğini söyledi mide kanaması yapan bebeklere denk geldim sık olmasa da dedi
Mimarhanim Melissa95 bizim doktorumuz calpol verdi bize ateş için, bir çay kaşığı verebilirsin canım. Ama sen yine de doktora sorsaydin