User111 Merhabalar bebeği lösemi olan varmı acaba? Yada değerlerini taşıyan doktorun şüphelendiği henüz tanısı konulmayan??
Biscolataerkegim User111 Ahh kuşum benim rabbim şifa versin inşallah 😔 Nasıl bir tedavi uygulayacaklar kemoterapi mi alacak ilik nakli gerekli sanırım bu hastalıkta 😑
MotherQueen User111 kuzenim doğuştan lösemi, 3 yaşında fark edildi. Çok zor ve uzun bi dönemden geçtik. Şimdi 19 yaşında bir genç kız 🌸 hemen yelkenleri suya indirmek yok. İnşallah yoktur böyle birşey ama varsada en önemli şey moral biliyorsun♥️
User111 User111 kan değerlerinde ki wbc ve neu# düşüklüğü gibi en önemlisi sanırım ama kan değerlerimizde ki herşey düşük bizim
User111 PelinBilbir bizim ki 0 larda kritik değerlerdeydik ama yükseliyor düşüyor anlamadım gitti evet teşhis olarak lösemi 😢
bsr5 Allah yardımcınız olsun. Kardeşim lenfomaydı çok şükür atlattık. Allah düşmanıma vermesin. İnşallah lösemi değildir. Sizin için çok dua edeceğim 🙏🏻
User111 bsr5 Duaların hep bizimle olsun, bize de akut lenfoblastik lösemi dediler anlamadığım tek şey şu değerler sürekli inip çıkıyor mu
Endy20 User111 merhaba cok gecmis olsun. Acaba hamileyken radyasyona maruz kaldiniz mi rontgen falan cekildinizmi.
bsr5 User111 o kadar iğrenç bi hastalık ki bi anda herşey ters dönebiliyor olabiliyor. Tedaviyle birlikte umarım iyi olur. Size tek söyleyeceğim şey geçmez sanmayın. Doktor ne diyorsa harfiyen uyun inşallah atlatacaksınız. Grip gibi bişey oldu bu hastalıklar artık. Çok zor bi süreç ama geçip gidiyor
User111 Biscolataerkegim tedaviye daha başlanmadı ama ilk tedavi donör ondan sonra kemoterapi sanırım 😥
User111 MotherQueen öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah 🙏🏼 inanki moral falan hiç birşey kalmadı Allahım sağlığını şifasını versin canı hiç acımasın dayanamıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum ona baktıkça param parça oluyorum 😥
Endy20 MotherQueen merhaba oncelikle col cok gecmis olsun. Acaba hamilelikte radyasyona maruz kalma durumu olmusmuydu genelde dna lari bozuyormus
Biscolataerkegim User111 Üzülme annesi çocuklarımız çok çok güçlü savaşçılar. Minicik bedenlerine rabbim öyle bir dayanma gücü veriyor ki… Dualarımız sizinle rabbim evladınızı size bağışlasın 🙏🏻🥰
Maviay Rabbim şafîî ismiyle şifa versin insaAllah. Rabbim korktuğunuza uğratmasın, kimseyi evladıyla sınamasın.