Nurell Kızlar oğlumun saçı çok uzadı gözüne geliyor artık berberde çok ağlıyor zor tutuyoruz 2 kişi ağlamaktan ici çıkıyor resmen.. Bunun bir kolayı yokmu uyurken önlerini alsak diyorum sadece
Mom104 Nurell Oğlum 6 yaşında daha hiç kuaföre götürmedik o küçükken eşim makine aldı sürekli babası keser (hijyenik olmadığı için kuaför tercih etmedik) 😊
Mom070 Nurell Ben bağlıyorum saçlarını. Ara ara yine kesiyoruz zor bela dediğiniz gibi çok ağlıyor ama çokta uzun ön kısmı ve orta kısmı toparlıyorum en azından gözüne gelmiyor. Yaza doğru da bi cesaret tekrar kestireceğiz ama çok eziyet oluyor bize.
kayranin_annesi Nurell canım bebekler için berber oluyor böyle oyuncaklı falan benim oğlum o oyuncağı bindimi saçını. Kesildiğini anlamıyor 🤗
Deletedmom62626 Nurell biz doğduğumuzdan bu yana düzenli tras oluyoruz ilk zamnalar biz yapıyorduk büyüdü artık mecbur gidiyoruz yapacak birşey yok ağlayacak diye öylemi kalsın hiç aglamiuor snaki çocuklarımız zamanla alisacaklar biraz metanetli olun 🤗
Nurell Mom104 dikkat ediyoruz tabi gittiğimiz yere en temiz en hijyenik olanı tercih ediyoruz evde de denedik olmadı yamuk oldu
Nurell Mom070 bende bağlıyorum ama tokaları çıkarıyor çıkmazsa kıyameti koparıyor 🤦♀️ her şeyi deniyorum bende kesmeye çalıştım ama makas gördüğü an çiğlik çığlığa ağlama
Nurell kayranin_annesi tamda öyle biryere gidiyoruz canım arabalı koltuklar oyuncaklar ama herşey makası görene kadar sonrası tufan
Nurell Deletedmom62626 ben fikir istedim sizlerden zaten aglaya aglaya kestiyoruz elbette aglar bebekler coxuklar ama kolayi varsa neden aglatayim goz gore … Ortalığı yıkıyor iki kişi zor tutuyoruz öyle böyle ağlamak değil
Mom104 Nurell Öyle öyle öğrendi benim eşim de 😅 şimdi en kral berberden daha güzel kesiyor kendi saçını da oğlumun saçını da hatta geçen bana senin saçını da keseyim dedi yok artık o kadar da değil dedim 😅🙈
Deletedmom62626 Nurell ben çözüm bulamadım oyun ilgi çekme hepsini denedik ama maalesef dokunsun istemiyor ama mecbur oluyoruz
Avukatannee07 Nurell istanbul akasya avm de sadece çocuklar için bir kuaför var oynayarak çocukların ilgisini çekerek ağlatmadan hallediyorlar işlerini
CanselK Nurell Oğlunuz ne kadarlık ? bizede geliyordu 2 3 yaşında çocuklar, ilk önce onunla iletişime geçip kendimizi sevdiyorduk daha sonra eline bi tarak verip hadi sen benim saçımı tara bende senin diye diye kesiyorduk.
Nurell CanselK 20 aylık.. bizim gittiğimiz berberde ilgili sıcak bebek ve cocuk berberi zaten ortam onlara göre dekore edilmiş ama işte herşey makası görene kadar
Avukatannee07 Nurell alışacaktır zamanla inşallah çok ağlıyosa uzun kalsın saçları 🙂 kaç aylıkken saç kesimi yapılabilir bir bilginiz var mı oğlum sekiz aylık ama saçları çok uzun rahatsız oluyor artık
Deletedmom62626 Nurell onu da yaptık biz çok kıl oluyor bu defa daha fazla kaşınıyor işkenceye dönüşüyor