Mircet Nurell kardeşimin saçlarını bayan kuaföründe annrm kucağına alarak kestirirdi 🤪 allahıö ortalık savaş alanı gibi olurdu allah kolaylık versin
Nurell Mircet bizde kucagimiza alıyoruz ayakta kesilmesini deniyoruz tutuyoruz evde oyunlar oynarken deniyoruz yok hiç biri ise yaramadı şimdiye kadar…
Avukatannee07 Nurell oğlum da çok saçlı doğdu bir yaşına kadar bekleyim diyordum demekki daha erken de kestirebilirim teşekkür ederim
Nurell Avukatannee07 biz sıkıntı yaşamadik aglama krizleri harici nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda emaar avm içinde bebek çocuk berberi var oraya gidiyoruz biz ilk saç kesim sertifikası da veriliyor hatıra olarak 😊
Deletedmom62626 Nurell onu da yaptık biz çok kıl oluyor bu defa daha fazla kaşınıyor işkenceye dönüşüyor
Nsaren Nurell bence eşiniz her saçını kestirdiğinde oğlunuzuda yanına alsın belki alışır öylesi bi kaç defa deneyin böyle ben ilk oğlumu öyle alıştırmıştım ses etmezdi hiç şimdi kısmetse ikinciye de öyle yapcam
Nurell Nsaren yani du dönemde her seferinde yanında götüremiyor malum süreç ama eve makina aldık onunla çabalıyoruz
Avukatannee07 Nurell istanbulda yaşıyoruz bende akasyadakine götürmeyi düşünmüştüm sanırım aynı firmanın bayisi 🙂